Ми у Facebook
19.04.2018, 13:26

Тренди ринку нерухомості Рівного

Нині відбуваються зміни практично у всіх сферах життя людини. Тому рівнянам треба підлаштовуватися до нових умов. Це стосується і ринку нерухомості. Адже наші рівненські реалії відрізняються від всеукраїнських, а тим паче від європейських. Чим же він такий особливий, ринок нерухомості Рівного?!

В лідерах - новобудови


Перший тренд ринку – житло в новобудовах. Цілком логічно і прогнозовано з'ясувалось очевидне — нове житло краще за старе. Рівняни вже пройшли той етап, коли «гоняться» за житлом поближче до центру міста і не важливо, в якому будинку знаходиться ця квартира. Адже неодноразово «на слуху» є випадки того, коли в «хрущовках» роками не працюють ліфти, постійно проривають труби, а балкони ледь не падають на голови перехожим. Чого тільки коштують написи біля цих будинків: «Обережно падає плитка!». Це просто жахливо, адже нікому не хочеться знати, що йдучи додому його рідних чи дітей очікує така небезпека. Тому будинки, зведені кілька десятиліть тому, не у фаворитах.

Планувати житло з розумом


Ще одним вагомим плюсом купівлі житла в новобудові є можливість самостійного планування квартири. На відміну від старих будинків, де відразу після купівлі, потрібно розпочинати перепланування та дорого вартісний ремонт, сучасні технології будівництва дозволяють втілювати у власній квартирі сучасні сміливі дизайнерські рішення, які зроблять планування квартири насправді комфортним.

Екологічність та економність


«Чистий» будинок – запорука здоров’я. Мова йде не про те, чи у вашому під’їзді все приберуть до моменту вашого заселення. Все набагато глобальніше. При виборі забудовника рівняни все частіше звертають увагу на матеріали, з яких зводиться житло. Адже ніхто не хоче жити у будинку, який збудований за технологіями минулого століття. А також не останнє місце займає економічність майбутнього житла, тому утеплення, енергоефективність та енергозбереження – третій важливий тренд ринку нерухомості.

Район – не найголовніше


Щороку відбувається зменшення ваги такого критерію вибору житла як місце розташування. Адже практично кожна третя рівненська родина має в своєму користуванні автомобіль, а транспортна розв’язка дозволяє з легкістю дістатися у всі мікрорайони міста. Та і в цілому - компактність Рівного дозволяє дістатись автомобілем чи не будь-якої точки міста якщо не за чверть години, то за півгодини — точно. То яка різниця чи проживаєте ви біля центрального ринку, чи в районі рівненського зоопарку?! Крім того, інфраструктура Рівного сформована таким чином, що супермаркети і кафе, відділення банків і дитсадки, школи і торговельні центри – зовсім неподалік.

Житловий комплекс, що в тренді


Чи є у Рівному житловий комплекс, який відповідав би усім трендам ринку нерухомості Рівного?! Так, рівнянам є що обрати! Новенький будинок Eco House, що на вулиці Олени Теліги ( в районі торгівельного центру «Екватор»), вже починає зводитися в затишному мікрорайоні Рівного. Це вибір тих, хто хоче бути в тренді сучасного ринку житла та мріє отримати нове комфортне житло за доступною ціною.

Житловий комплекс зводиться згідно з європейською екологічною концепцією, тож про якість будівельних матеріалів свідчить уже сама його назва. А утеплення будинку за сучасними екологічними технологіями забезпечує енергоефективність та енергозбереження, що не може не радувати майбутніх власників квартир. У «Eco House» подбали про те, щоб ви отримували менші суми у платіжках завдяки наявності індивідуального опалення, встановлення двухконтурного котла, економічних склопакетів, що забезпечує в майбутньому заощадливість на опаленні. А встановлення лічильників на воду, електроенергію та газ вирішить питання обліку використаних ресурсів.
Житловий комплекс «Eco House» ще і у тренді розміщення - знаходиться у зручному районі, зовсім недалеко від центру міста, поряд уся необхідна інфраструктура. А з іншого боку – далі від постійної міської метушні, комфортно для родинних прогулянок та сімейних вечорів.

Рівнянам вже пропонують житло, в якому вдалося поєднати все те, що “в тренді” на ринку (новобудова + екологічність+планування), і те, чого прагне кожна сучасна людина – комфортність житла. Саме тому оптимальне та доступне житло вашої мрії вже починають зводити у «Eco House»!

Вас чекають в Центрі Показів за адресою м. Рівне, вул. Олени Теліги (біля буд №57) +38096 115 00 55, +38068 115 00 55!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ