Ми у Facebook
25.07.2018, 07:30

Сонник. Якщо сняться таргани

Що може означати сон, в якому ми бачимо або ловимо тарганів.
Сновидіння про цих неприємних комах мають дуже різні тлумачення, але у більшості сонників – вони позитивні.

Якщо уві сні побачите неприродно великого таргана, то наяву вас турбує якась думка, звільнитися від якої ви ніяк не можете. Насправді ж, вам нема чого боятися! Це символ вашого кар'єрного та професійного успіху. Дійте!

Сон, в якому ви намагаєтеся вивести, потруїти тарганів, але їх навпаки стає все більше і більше, означає, що в силу певних обставин у вас додасться турбот і обов'язків, проте вас це не буде занадто засмучувати, оскільки вони принесуть вам успіх, щастя й задоволення.

Якщо вам наснилося, що входите в темну кімнату, вмикаєте світло і бачите, що розбігаються в різні боки таргани, то в реальному житті вам треба відмовитися від сумнівних задоволень заради свого ж власного блага. Це часто попередження, щоб були економними й не тринькали гроші.

Руді таргани можуть трактуватися як хитрі підлесники, які втерлися до вас у довіру. Білі таргани — обман, чорні — інтриги. Плавають у вашій тарілці — вам хтось заздрить.

Бачити багато тарганів – символ несподіваного прибутку, виграшу, удачі, посмішки долі. Це знак того, що отримаєте багато грошей або буде багато хороших новин та позитивних новин. Зі іншими версіями, це багато нових друзів.

Сонник. До чого сниться голуб
Сонник. Якщо сниться зелена трава
Сонник. Якщо сниться телефон
Сонник. До чого сниться ключ
Сонник. Якщо сниться порожній гаманець
Місячний календар: коли сон - віщий, а коли - маячня?
Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами