Ми у Facebook
05.05.2018, 08:40

Посівний календар: що можна садити 5-6 травня

Якщо ви тямущий садівник-городник, то користуєтесь місячним календарем. Цими вихідними сприятливо садити коренеплоди, квіти та яровий часник, а в понеділок сіяти зась.
Отож детально перегляньте свої городні справи та скористайтесь порадами рубрики Дача.Сад.Город:

5 травня, 20-й місячний день, Місяць спадає, у знаку Козерога. Садять картоплю, моркву, петрушку й селеру кореневу, буряк, редьку, інші коренеплоди, цибулю на ріпку, яровий часник, а також багаторічні квіти й декоративні кущі, дерева і чагарники.

Дача.Сад.Город. У які дні травня слід садити овочі

6 травня, 21-й місячний день, Місяць спадає, у знаку Козерога. Садять картоплю, моркву, буряк, редьку, ріпу, інші коренеплоди, цибулю, часник, бобові та зернові, квіти й дерева.

Несприятливий період триватиме недовго, але всеж:

7 травня, 22-й місячний день, Місяць спадає, у знаку Водолія. НЕСПРИЯТЛИВИЙ ДЕНЬ для сівби та садіння. Дозволяється прополювання, полив, проріджування сходів, мульчування, обробка від шкідників, розпушування ґрунту.

8 травня, 23-й місячний день, Місяць спадає, у знаку Водолія. НЕСПРИЯТЛИВИЙ ДЕНЬ для сівби та садіння. Дозволяється прополювання, полив, проріджування сходів, мульчування, обробка від шкідників, розпушування ґрунту.

ПОСІВНИЙ КАЛЕНДАР НА ТРАВЕНЬ 2018





На правах реклами