Ми у Facebook
06.05.2018, 16:30

Гороскоп на тиждень 7 - 13 травня

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН (21.03-20.04). Тиждень подарує нові можливості, від яких не варто відмовлятися. Щоб довести до кінця важливу справу, треба добре сконцентруватися і зібратися. Прислухайтесь до власної інтуїції, особливо якщо друзі та акторитетні для вас люди даватимуть поради протилежного змісту.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-20.05). Вітер змін відчуєте досить сильно. Вас може заносити або взагалі кудись поїдете, помінявши і місце роботи, навчання, і спосіб життя. Будьте обачніші з надто вигідними пропозиціями, уникайте пасток, ретельно перевіряйте всі факти.

БЛИЗНЮКИ (21.05-21.06). Сприятливий період. Грамотний підхід до справи та впевненість у власних силах і можливостях забезпечать вам успіх. Імовірні творчі осяяння, прислухайтеся до своєї інтуїції.

РАК (22.06-22.07). Досить напружений період, буде чимало швидких змін, доведеться розбиратися з невідкладними проблемами та терміновими завданнями, можлива надмірна завантаженість на роботі. Зате це подарує вам фінансовий успіх і моральне задоволення.

ЛЕВ (23.07-23.08). Остерігайтеся занадто привабливих пропозицій і спокусливих обіцянок. Все не так красиво, як вам малюють, без титанічної праці великий успіх неможливий. Будьте мудріші у спілкуванні, суперечки з начальством можуть зіграти не на вашу користь у майбутньому.

ДІВА (24.08-23.09). Сприятливий період для професійного росту, просування у кар'єрі. Усі справи та питання, пов'язані з інформацією та якимись секретами, постарайтеся завершити до вихідних.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Не відмовляйтеся від несподіваних відряджень, вони принесуть не тільки гроші, а й допоможуть розширити коло чудових знайомств. І все ж постарайтесь не плутати роботу й особисте життя.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Цього тижня будете обмірковувати важливі плани, які швидко реалізуються й принесуть прибуток. Оптимізм і впевненість у собі зроблять утричі більше, ніж спроби використати інших людей. Вихідні проведіть у товаристві коханої людини.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Варто серйозно подумати про збільшення доходу або підробіток. Більше бувайте на людях, радьтесь з друзями та допомагайте близьким людям, заводьте нові знайомства й відновлюйте старі контакти.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Попрацюйте більше над собою, і вже цього тижня з'явиться чудова можливість продемонструвати свої таланти. Багато справ будуть вдаватися дуже легко, іноді просто по інерції, тож сміливо беріться за все, до чого можете дотягнутися. А вихідні принесуть бажаний відпочинок, спокій і стабільність.

ВОДОЛІЙ (21.01-20.02). Постарайтеся не нервувати через нібито складні проблеми, все у вас вийде, і практично все ви встигнете зробити. Продумайте свої дії до дрібних подробиць - так буде простіше реалізовувати плани. У вихідні розслабтеся і повеселіться.

РИБИ (21.02-20.03). Непогано б навести порядок і в паперах, і шафах, і в голові, і в особистих стосунках. При цьому важливо зберігати емоційну рівновагу, щоб уникнути втрат. Імовірні втішні події в справах серцевих. У вихідні бажано утриматися від походу в гості, вживання алкоголю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 30 квітня — 6 травня
2018 рік Жовтого Земляного Собаки – все має бути "по совісті"
Сонник на кожен день тижня
Гороскоп на 2018 рік для типових знаків зодіаку

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами