Ми у Facebook
07.05.2018, 18:09

Рівненські гімнастки успішно змагались у Польщі

На турнірі "Sosnowiec Spring Cup" змагалося 24 спортсменки з Рівного. Вони змагалися із гімнастками Польщі, Росії, України, Білорусії, Литви та Німеччини.
Олександра Ващишина здобула золото у багатоборстві. Анастасія Охмак стала першою у виступі зі стрічкою і другою із обручем здобувши срібло у багатоборстві. Поліна Остапчук, Яна Бенчук, Єва Волочнюк, Софія Юхим та Вікторія Баранець теж фінішували другими у багатоборстві. Поліна Сара здобула срібло у виступі з м'ячем і стала четвертою у багатоборстві. Дарина Гостєва стала другою зі скакалкою. Марина Попович перша зі скакалкою. Богдана Мельник та Софія Буря четверті у багатоборстві. Катерина Лесько та Валерія Трохимчук сьомі у багатоборстві та Ольга Королюк стала шостою.



Із дубенського відділення СК "Золота осінь" Кіра Дворжак взяла срібло, Олександра Бабійчук третя, Вероніка Букеда четверта та Каріна Пасічник шоста. Ці результати у багатоборстві.

Рівнянки тріумфували на міжнародному турнірі



Також змагалися і нетішинські гімнастки у Польщі. Так, Анна Шевцова та Злата Форсюк перші. Юліана Васильчук друга і Міла Зон та Аліса Тараторкіна треті. Ці результати теж у багатоборстві.

Керівник СК "Золота осінь" Марина Болба розповідає попри закінчення сезону та втому від змагань дівчата гідно представили Рівне та область на міжнародному рівні.

- Кінець сезону і всі вже потомлені. Разом з тим наші гімнастки показали достойний результат. Якщо підсумувати цей виїзд, то він є вдалим. Однозначно, це новий досвід. І в нас скоро Чемпіонат України. тож, ми потроху підходимо до фінального акорду і найближчим часом будемо ще пробувати вигравати більше нагород.

Фото - СК Золота Осінь





На правах реклами