Ми у Facebook
08.05.2018, 15:42

У Черкасах масово отруїлись діти: більше 10 школярів в реанімації

Станом на 13 годину 8 травня, до лікувальних закладів м. Черкаси госпіталізовано 51 учня та 1 вчителя. З них 11 дітей перебуває в реанімації в стані середньої важкості, решта в задовільному та легкому стані.
З метою визначення причини погіршення стану здоров’я учнів хіміко-радіологічною лабораторією ДСНС на території школи проведені заміри повітря на вміст небезпечних хімічних речовин. Перевищень вмісту хімічних речовин понад граничнодопустимої концентрації не виявлено (аміак – 0 мг/м3; хлор – 0 мг/м3, сірководень – 0 мг/м3, горючі гази – 0 мг/м3). Рівень кисню в повітрі – 20,9% (при нормі – від 19 до 23%). Пише видання "Прочерк".

В аквапарку діти отруїлися парами хлору

Лабораторією Держпродспоживслужби м. Черкаси взято проби води з системи централізованого водопостачання школи та бутильованої питної води для дослідження на вміст небезпечних речовин. (Результати досліджень очікуються – до 16 год. 8 травня 2018 року).

На Рівненщині діти отруїлись бензином та розчинником для фарби

З 12 години 8 травня проводиться засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС щодо визначення першочергових заходів з локалізації та ліквідації осередку події, надання допомоги потерпілим.

На місці події координацію дій здійснює мобільна оперативна група ДСНС.

Нагадаємо, 8 травня о 9:13 надійшла інформація про те, що на території загальноосвітньої школи № 8 під час проведення шкільної лінійки відчули погіршення самопочуття та почали втрачати свідомість 15 учнів школи (2-9 класи).

На Рівненщині через камін чадним газом отруїлися мати і троє дітей





На правах реклами