Ми у Facebook
12.05.2018, 11:39

Коли матір поїхала в Рівне, п’яний батько порізав 2-річного сина

Фото з: gazeta-misto.te.ua.

Дитина, у якої діагностували понад десять ножових поранень тулуба та кінцівок, перебуває у реанімації, медики оцінюють його стан як стабільно важкий. 22-річного батька хлопчика затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Учора, 11 травня, близько 20:30 години до поліції повідомили, що у селі Обарів Рівненського району малолітня дитина отримала ножові поранення. Хлопчик проживає разом із батьками, дідусем, бабусею та трирічним братиком.
Увечері 22-річний чоловік розпивав спиртні напої з 45-річним батьком, а дитина гралася поруч. В подальшому між чоловіками виник конфлікт, який переріс у штовханину, в ході якої син схопив ножа і намагався ним вдарити батька. Дворічний хлопчик злякався і почав сильно плакати. П’яний батько сп'яніння, накинувся на сина і наніс понад десять ударів ножем у тулуб, шию та кінцівки.

Рівненщина: побив батька до смерті і ліг спати

Поліцейські освідчили 22-річного зловмисника і навіть за шість годин після події алкотестер показав 1,9 проміле.

Зі слів 20-річної матері, у цей час вона поїхала до Рівного, аби забрати старшого сина з дитячого садка. Її поліцейські розшукали вночі нетверезою в Рівному без дитини. Трирічного хлопчика працівники поліції згодом знайшли у знайомої. Соціальні працівники доставили його у будинок дитини.

«За фактом замаху на умисне вбивство розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею 15 пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. — Зловмисника вже затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне горе- батькові загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі».

На Рівненщині чоловік згорів у власному будинку [+Фото]


За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області





На правах реклами