Ми у Facebook
13.05.2018, 15:04

Догляд за людьми похилого віку: кому довірити рідних?

Догляд за важкими хворими, людьми похилого віку та інвалідами - складна і відповідальна справа, яка потребує терпіння, професійних знань і відпрацьованих навичок.
Медичний центр "А-МЕДІ" надає професійні послуги з догляду за інвалідами, літніми і хворими людьми. Доглядальниці від "А-МЕДІ" мають медичну освіту, навички й досвід в сфері патронажу, тому зроблять все можливе, щоб Ваші рідні й близькі почували себе затишно й комфортно.

Догляд за лежачими хворими​

Забезпечимо дотримання приписів лікаря, виконуємо медичні процедури, маніпуляції, перев’язки, протипролежневі заходи, організовуємо режим дня і правильне харчування, дбаємо про спокій, чистоту і антисептику пацієнта.

Догляд за:

- лежачими хворими з пролежнями
- онкологічними хворими
- хворими після інсульту, реабілітація
- хірургічними хворими

Догляд за людьми похилого віку

Наші доглядальниці допоможуть провести гігієнічні процедури, прийняти їжу, виведуть літніх людей на прогулянку. Виконають всі медичні маніпуляції, проведуть комплекс дихальної гімнастики, масажу і лікувальної фізкультури.



Догляд за інвалідами

Дбаємо про особисту гігієну пацієнта, прогулянки, режим сну і харчування, слідкуємо за вчасним наданням медичних послуг, здійснюємо соціально-психологічну підтримку, подбаємо про чуйне і доброзичливе ставлення до кожного підопічного.



Послуги няні

Няня від "А-МЕДІ" організує режим годування, сну і прогулянок дитини, подбає про розвиток дитини відповідно до її віку.



Детальніше про Медичний центр "А-МЕДІ"






На правах реклами