Ми у Facebook
18.05.2018, 12:40

Концерт гурту Моранді перенесли

Як повідомляє Tikhonov сoncert and event agency, організатори концерту Morandi: наша агенція з кожним днем вдосконалюється і пропонує своїм відвідувачам неймовірні шоу. Цього разу ми підготували для вас нереально класне шоу, яке потребує технічних можливостей класу «Топ».
Вже в цю п’ятницю ми з вами мали зустрітися на історичній події вашого міста, адже до Рівного мав приїхати легендарний та світовий гурт Morandi. Згадуєте ми в усіх новинах вашого міста писали, що це буде історична подія? Вона такою і буде.

У зв’язку з неможливістю на даний момент провести це дійство на вищому рівні — ми прийняли важке рішення перенести концерт з технічних причин на осінь 2018 року, а саме - на листопад.

Ми просимо вибачення і розуміння у Вас, адже усі ми люди і подібні моменти бувають з кожним. Отож друзі, очікуйте на неймовірний концерт гурту Morandi вже цієї осені! Всі куплені раніше квитки дійсні на осінньому концерті зі збереженням місця! Проте, якщо є необхідність повернути квитки, то це можливо зробити у місціпридбання до 22 травня,-пишуть організатори.

“Дизелі” привезли у Рівне пікантний гумор (+ФОТО, ВІДЕО)





На правах реклами