Ми у Facebook
18.05.2018, 20:20

19 травня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО згадує пам’ятні події, видатних людей, вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
У суботу, 19 травня 2018 року, День Європи в Україні. На рівнян та гостей міста чекає цікава та насичена програма різноманітних заходів.

АФІША ЗАХОДІВ




На День Європи у Рівному зупинять рух транспорту

Одна з центральних подій дня у Рівному - традиційне фольклорно-етнографічне свято "Музейні гостини 2018", яке розпочнеться об 11:00 біля обласного краєзнавчого музею.

У Рівному пройде Всеукраїнський фестиваль духовної музики "Дзвенить оркестрів мідь", приурочений до Дня Європи в Україні (майдан Незалежності, початок о 15:00).

19 травня в Одесі, Полтаві та Рівному за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні відбудеться День вуличної музики. Рівне цього року приєднується до святкування з двома локаціями: Алея Троянд (Electronic music stage, з 13:00 до 21:00) та Злата Плаза (з 12:30 до 19:00). На майданчиках виступатимуть близько 20 музикантів. Серед них – спеціальний гість з діджей сетом Тарас Максименко (DJ Dep), начальник управління культури і туризму міста Рівне.

19 травня у Радивилові відзначать День міста.

19 травня відзначається також День науки в Україні та Всесвітній день боротьби з гепатитом.

Приймає вітання з днем народження президент ГО "Союз перевізників України", голова Асоціації перевізників міста Рівне ДЕМЧУК Валентин Вікторович.

Вітаємо з 14 річницею заснування ТОВ "Екобрук"!

Православна церква вшановує пам'ять праведного Іова Багатостраждального.

Іменини (День ангела): Василь, Денис, Іван, Іларіон, Іов, Касіян, Сава (Саватій).

Прикмета дня:
Велика роса і ясний день 19 травня - до хорошого урожаю на огірки. Немає ранкової роси після її щоденної появи - до зміни погоди.

До речі, у суботу, 19 травня, у Віндзорі (Велика Британія) відбудеться найочікуваніша весільна церемонія року - одруження принца Гаррі та американської актриси Меган Маркл. Її транслюватимуть британські телеканали NBC, ABC, BBC, CBS і PBS, онлайн трансляцію можна буде подивитися на їхніх YouTube-каналах. Також свою трансляцію вестиме The New York Times на своєму сайті й на офіційній сторінці в Facebook. Урочистості транслюватимуть о 14 годині за київським часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Святкові та вихідні дні 2018 року
Церковний календар на травень 2018
Свята, пам’ятні та ювілейні дати у травні 2018

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ