Ми у Facebook
19.05.2018, 20:04

Вже не завидний наречений - одружився принц Гаррі

Скріншот із трансляції Royal Wedding

Церемонія відбулася сьогодні, 19 травня.
У цей день на вулицях Віндзора зібралися десятки тисяч людей, щоб відсвяткувати королівське весілля. Серед гостей весілля було багато знаменитостей: тенісистка Серена Вільямс, телеведуча Опра Уінфрі, Девід і Вікторія Бекхеми, актор Джордж Клуні з дружиною, співак Елтон Джон з чоловіком тощо. Як повідомила інформагенція Reuters, на святі були присутні також дві колишні дівчини принца Гаррі.

Заручини Гаррі та Меган Маркл відбулися ще в листопаді минулого року. Подружжя житиме в Кенсінгтонському палаці в Лондоні.

Меган Маркл знімалася в низці кінострічок і в популярних телесеріалах. Дружина принца Гаррі народилася в Лос-Анджелесі, навчалася в штаті Іллінойс та жила певний час у Канаді. Маркл уже була одружена, але розлучилася 2013 року.

Весілля принца Гаррі та Меган Маркл для багатьох є символом оновлення королівської родини.

Увага до цього весілля була прикута вже давно. Передусім увагу спостерігачів привернув лимонно-бузиновий весільний торт, який має пахнути весною.

Королівська пара доручила приготувати один із важливих символів церемонії народженій в американській Каліфорнії лондонській кондиторці Клер Птак. Меган знає її з того моменту, як робила з нею інтерв'ю для свого нині закритого сайту для молодих жінок The Tig.

Сьогодні одружується принц Гаррі (+ОНЛАЙН)

Справа у тому, що весільний торт - це набагато більше, ніж просто десерт: він є символічною родзинкою церемонії. Він може відігравати настільки важливу декоративну роль, що його у день весілля не подають навіть гостям. Починаючи з весілля королеви Вікторії та принца Альберта в 1840 році мистецьки виконані королівські торти мають іще й релігійне значення: їх зберігають до хрестин першої дитини пари.

Проте вирішили з'їсти відразу на церемонії.

Дивувала і особистість нареченої. Будучи наполовину афро-американкою, та ще й розлученою.

Зараз в Лондоні триває святкування весілля королівської пари. Принц Гаррі і Меган Маркл віднині є герцогом і герцогинею Сассекськими.

За повідомленням Deutsche Welle, www.dw.com.





На правах реклами