Ми у Facebook
21.05.2018, 08:00

У Рівному вбили жінку

О 23-й годині 19 травня до поліції надійшло повідомлення, що в одній із квартир на вулиці Дубенська обласного центру померла людина. Загиблою виявилася жінка, особу якої поліцейські встановлюють. Чоловік, причетний до вбивства, затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Прибувши на місце події, поліцейські виявили, що вхідні двері квартири зачинені, однак з вулиці помітно відкрите вікно та увімкнене світло. На місце події викликали працівників Державної служби із надзвичайних ситуацій Рівненщини, за допомогою яких відчинили двері.

Під час огляду помешкання на кухні правоохоронці виявили тіло невстановленої жінки на вигляд віком 35-40 років. На шиї загиблої був помітний слід від мотузки. У кімнаті навпроти у стані алкогольного сп’яніння знаходився 26-річний рівнянин, який проживає у зазначеній квартирі. За попередньою інформацією, у ході конфлікту, який виник під час розпивання спиртних напоїв, молодик кілька разів вдарив жінку, взяв мотузку та задушив її.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, у ході якого встановлюють усі обставини кримінального правопорушення. 26-річного рівнянина затримали у порядку статті 208 Кримінального-процесуального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).





На правах реклами