Ми у Facebook
21.05.2018, 17:29

У Рівному створили ІТ-кластер

Нещодавно у Центрі комунікацій «МедіЯ» провідні ІТ-компанії міста оголосили про створення ІТ-кластеру в Рівному. Мета діяльності організації - розбудова сприятливого середовища для подальшого розвитку ІТ-індустрії в Рівному.
Основними напрямками роботи Кластеру стануть: популяризація ІТ-галузі, налагодження співпраці з навчальними закладами задля покращення якості освіти, встановлення діалогу з місцевою владою з метою покращення бізнес-клімату в місті.

«Усі компанії-члени об’єднані спільним баченням - ми хочемо зробити наше місто комфортним для життя і роботи, а також привабливим для розвитку бізнесу. Я впевнений, що спільними зусиллями ми зміцнимо фундамент для подальшого розвитку ІТ-індустрії у Рівному»,- зазначив голова правління Rivne IT Cluster, директор розробницького центру однієї із IT-компаній у Рівному Сергій Сидорчик.

«Розвиток людського капіталу та інтелекту – це наша стратегічна ціль. Ми об’єдналися для подальшої спільної роботи над втіленням проектів у життя задля сталого розвитку Рівного»-, - додає радник міського голови Рівного з питань розвитку міста та інновацій Сергій Гемберг.

Ініціаторами створення кластеру виступила низка компаній, яка працює у сфері IT.

За повідомленням із Центру комунікацій «МедіЯ»





На правах реклами