Ми у Facebook
21.05.2018, 19:29

Яка водостічна система найкраща

Міста і селища часто потерпають від рясних опадів та наслідків танення снігу. Щоб мінімізувати шкоду від стихійного лиха, необхідно приділяти належну увагу монтуванню надійних дренажної та водостічної систем.
Для відведення надлишків рідини з ґрунту використовують поверхневий дренаж. Якщо йдеться про вилучення наслідків опадів та танення снігу з дахів споруд будь-якого призначення, будівлю оснащують водостічною системою.

Міцні, стійкі, витривалі


У вітчизняному громадському та промисловому будівництві чудово зарекомендували себе надійні водостічні системи із ПВХ виробництва PROFiL (Польща). В Україні їх використовують 18 років. За цей час такі пристрої стали найпопулярнішими в нашій державі.

Придбати водостоки PROFiL можна у компанії Mizol: /mizol.ua/profil-vodostochnie-sistemi/. Це відомий вітчизняний постачальник якісних будівельних матеріалів.

Системи польського виробника виготовляють з вельми міцного матеріалу. Вони стійкі до ультрафіолетового випромінювання, не деформуються під час стрибків температур та високих навантажень.

На свій продукт PROFiL дає 10-річну гарантію. Йдеться про механічну цілісність системи та стійкість її кольору.

Переваги продукції PROFiL


На користь придбання водостоків польського виробника в компанії Mizol можна навести низку додаткових аргументів:

• лінійне розширення труб за температурних коливань компенсується високоякісним каучуковим ущільнювачем. Він забезпечує герметичність системи;

• з’єднувач жолоба з вкладкою слугує додатковим ребром жорсткості. Це додає системі міцності та виключає можливість протікання;

• ергономічна форма жолоба запобігає переливанню води під час сильних опадів. Таким чином забезпечується висока ефективність водовідведення;

• полімерна сітка Levex Tube гарантує безперешкодний стік води та захищає жолоб від забивання.

Оригінальність і якість гарантовані


Система стійка до опадів, що містять агресивні та активні хімічні елементи. Окрім того, водостоки PROFiL мають меншу вагу у порівнянні з металевими аналогами. Після деформації структура системи відновлює свою первісну форму завдяки молекулярній пам’яті. Навіть за інтенсивних навантажень пристрій працює безшумно. Одна труба діаметром 100 мм здатна ефективно відвести воду з даху площею 220 кв.м.

За потреби елементи системи виготовляють на замовлення. Це дає можливість встановлювати водостоки на покрівлях найрізноманітнішої конфігурації. До слова, складові конструкції не лише не спотворюють вигляд споруди, а й додають їй стильності та елегантності.

Водостоки PROFiL випускають у трьох кольорових варіаціях: білій, коричневій та відтінку цегли.

Оскільки системи прості і зручні у монтуванні, власники приватного житла, придбавши потрібні комплектуючі, здатні встановити їх самостійно. Завантажити необхідні інструкції можна з сайта компанії Mizol. Фірма співпрацює напряму з виробником, тому оригінальність виробів та їхня заводська якість гарантовані. Увесь товар сертифікований і відповідає санітарним нормам.







На правах реклами