Ми у Facebook
24.05.2018, 17:21

Хотів відкупитися від правоохоронців за 15 тисяч гривень

Мешканець Рівного скоїв низку злочинів, але був упевнений, що зможе від них «відкупиться». Тож пообіцяв посадовцю слідчого підрозділу рівненської поліції «винагороду», в обмін на закриття матеріалів справи.
Капітан поліції повідомив про хабародавця до внутрішньої безпеки Нацполіції. Зловмисника затримали і помістили до ІТТ.

Радивилівське відділення поліції Рівненщини розпочало кримінальне провадження відносно 41-річного жителя Рівного за скоєння ним низки злочинів. Його підозрювали у порушенні недоторканності житла, самовільному присвоєнні владних повноважень та використанні підроблених документів, печаток і штампів. Відтак рівнянин з’явився до заступника начальника слідчого відділення поліції Радивилова та запропонував «домовитися». Він був переконаний - поліцейський допоможе уникнути йому покарання та примиритися з потерпілою, натомість отримає «подяку» - 15 тисяч гривень.



Про візитера капітан поліції рапортував керівництву та Рівненському управлінню Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. За матеріалами ВБ слідчі СУ ГУНП Рівненської області розпочали кримінальне провадження.



Спільними діями працівників внутрішньої безпеки Нацполіції та поліції Рівненщини хабародавця затримали відразу після надання ним посадовцю поліції першої частини запропонованої суми – 10 тисяч гривень. Гроші вилучено слідчими поліції, а самого фігуранта злочину поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом йому буде оголошено підозру та обрано міру запобіжного заходу.

За повідомленням з департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.





На правах реклами