Ми у Facebook
31.05.2018, 12:35

Хто реконструюватиме 48 амбулаторій на Рівненщині

24 травня 2018 року у приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації відбулося розкриття тендерних пропозицій на реконструкцію 48 амбулаторій І та ІІ етапів реконструкцій проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».
В рамках проекту Світового банку на Рівненщині заплановано проведення ремонтів та реконструкцій 105 лікарських амбулаторій області. 12 березня 2018 року було оголошено про початок збору тендерних пропозицій на ремонт та реконструкції 48 лікарських амбулаторій у Володимирецькому (4 амбулаторії), Дубровицькому (7 амбулаторій), Рокитнівському (9 амбулаторій), Сарненському (5 амбулаторій), Березнівському (10 амбулаторій), Костопільському (6 амбулаторій), Гощанському (3 амбулаторії) та Корецькому (4 амбулаторії) районах.

- Пропозиції щодо об’єктів, які запропоновані для реконструкції, були представлені районами області. Тим самим комісією обрано амбулаторії та фельдшерсько-акушерські пункти, які потребують реконструкції чи ремонту, - говорить керівник проекту Світового банку на Рівненщині Сергій РИБАЧОК. – За кошти обласного бюджету було підготовлено усю необхідну проектно-кошторисну документацію. Далі ж усе фінансування І та ІІ етапів реконструкцій відбуватиметься за кошти Світового банку.



Розкриття тендерних пропозицій, які були подані на реконструкцію амбулаторій на Рівненщині відбулося за участі експертів, членів тендерної комісії, представників профільних управлінь Рівненської ОДА та представників засобів масової інформації. З дотриманням усіх процедур об 11 годині 10 хвилин було розпочато відкриття пакетів документів з тендерними пропозиціями. Так, змагатися за право на реконструкції амбулаторій області вирішили київська, вінницька та дві рівненські фірми. Кожна з них пропонувала свою ціну на реконструкцію тих чи інших амбулаторій. Тепер же експерти повинні перевірити усі подані документи, порівняти цінові пропозиції та дізнатися про досвід роботи того чи іншого учасника тендеру.

- Нами буде вивчено усі подані тендерні пропозиції. Комісія перевірить правильність усіх документів, а також оцінить, чи реальними для втіленнями є проекти кожної з компаній, - говорить секретар комісії з відбору послуг, товарів та консультаційних робіт субпроекту Світового банку, начальник міського управління охорони здоров’я Віктор ІСЬКІВ. – Це дуже великий об’єм роботи, але за три місяці ми повинні вивчити усі пропозиції та визначити переможців тендеру.



Кожна з компаній пройде перевірку за трьома головними критеріями: кваліфікація, технічна відповідність та цінова політика.

- Не варто думати, що перемогу в тендері обов’язково отримає та компанія, яка запропонувала найнижчу ціну. Ми перевіримо усіх учасників за критерієм кваліфікації: наявність технічних можливостей, працівників, досвіду роботи, - пояснює керівник проекту Світового банку на Рівненщині Сергій РИБАЧОК. - Другий етап перевірки – технічна відповідність. Тобто звірка об’ємів відповідності поданої пропозиції. І вже тільки на третьому етапі усі претенденти, які отримали схвалення на перших двох етапах, пройдуть порівняння щодо цінових пропозицій.

Ми і далі будемо слідкувати за результатами тендерних пропозицій на реконструкцію 48 амбулаторій І та ІІ етапів реконструкцій проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Тому вже за кілька місяців – дізнаєтеся імена переможців.







На правах реклами