Ми у Facebook
25.05.2018, 12:04

Обласна лікарня й онкодиспансер отримали керівників

Депутати обласної ради затвердили на посадах головних лікарів обллікарні та онкодиспансеру. Наступні п’ять років цим закладами керуватимуть “старі” керівники – Іван ЗИМА та Григорій МАКСИМ’ЯК.
Кандидатури цих медиків затвердила спеціальна комісія, в яку входили депутати, громадські діячі та представники закладів. Григорій Максим’як боровся за місце із завідувачем хірургічного відділення Олександром Ткачем. Однак комісія одноголосно затвердила багаторічного головного лікаря онкодиспансеру. У кулуарах представник комісії, представник іншої потужної лікарні зазначив, що Максим’яка ніхто не мав наміру змінювати, адже очолюваний ним онкодиспансер у рейтингу таких закладів України займає п’яте місце.



Змагання за посаду головного лікаря обласної лікарні теж відбувалося зі скандалом. Адже конкуренцію Івану Зимі, якого підтримував колектив, вирішив скласти депутат обласної ради, головний лікар Здолбунівської райлікарні Владислав Сухляк. Медики обласної лікарні заявляли про тиск з боку конкурента. Однак Владислава Сухляка навіть не допустили до конкурсу. Виявилося, що документи не відповідають вимогам. Зокрема, кандидат не надав дві довідки: про вищу категорію зі стоматології та сертифікат спеціаліста з охорони здоров’я.
Зрештою, на останній сесії обласної лікарні 43 депутати затвердили на посадах Івана Зиму та Григорія Максим’яка, які наступні п’ять років керуватимуть провідними рівненськими медзакладами.

Фото автора.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ