Ми у Facebook
26.05.2018, 12:00

Відомий фестиваль на Рівненщині кардинально змінився

13-15 липня на Рівненщині відбудеться потужна подія в українському культурному просторі – рок-фестиваль «Тарас Бульба».
На три дні історичне Дубно перетвориться на центр нестримного драйву.

Щоб потрапити на головну сцену фестивалю, між собою змагалися сотні металістів і рокерів з різних куточків України і не тільки. На гостей чекає більше 50 гуртів різножанрової направленості, серед яких – «Kozak System», Христина Соловій, «Cry Excess», «Тінь Сонця», Karna», «Morphine Suffering», «Фіолет».

Рівняни мали змогу побачити "Обдароване дитинство"

«Цього року для організації фестивалю буде суттєва фінансова підтримка з обласного бюджету – 200 тисяч гривень. Крім того, місто Дубно виділить 300 тисяч. Також, місцева влада допоможе в організаційних питаннях та в облаштуванні локацій», - зазначила заступниця голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко на засіданні оргкомітету фестивалю.

Як розповів директор рок-фестивалю Микола Арсенюк, цьогоріч «Тарас Бульба» кардинально змінив програму та розширив свої межі: «На території дійства працюватиме декілька сцен – головна, альтернативна і літературна. Також будуть діяти дитяча галявина, ярмарок майстрів та інші локації. На найочікуванішу подію липня вже стартував продаж квитків. Їх можна придбати через офіційний сайт фестивалю. Якщо минулого року до нас приїхали близько 3,5 тисяч людей, то цього року ми очікуємо побачити вже до 5 тисяч гостей».

Відомому журналісту та письменнику з Рівного потрібна допомога


До організації відпочинку туристів долучається і Дубенський замок. Він продовжить свою роботу до 22-ї години, а також за окремим замовленням зможе провести нічну екскурсію.

Спробою поєднати та зміксувати сучасні креативні напрямки української культури стане літературна локація фестивалю «ЛІТ-side». Організатори прагнуть наблизити письменництво до нових сучасних напрямків літературного процесу.

Для шанувальників рок-музики з інших міст буде організовано наметове містечко та паркінг. Працюватимуть душові кабіни та біотуалети.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ