Ми у Facebook
27.05.2018, 15:08

Як вибрати змішувач для ванни та не шкодувати?

Багато хто погодиться, що змішувач для ванни – один із важливих компонентів облаштування ванної кімнати. Який сенс мати шикарну простору ванну та не мати змоги насолоджуватися водою комфортної температури? Особливо, коли в тебе маленька дитина, що дуже полюбляє водні процедури. Тому до вибору змішувача я був змушений поставитися з відповідальністю.
Критерії для вибору ми з дружиною визначили чіткі:

• Некосмічна ціна, адже і так багато грошей пішло на облаштування ванни.
• Надійність, а точніше – не міняти змішувач принаймні рік. Попередні спроби підібрати комплексне рішення, що б об’єднувало вимоги до крану, були відверто невдалі, того і хотілося аби остання спроба вдалася. Оскільки ремонтувати та купляти щоразу новий пристрій подачі води накладно та вельми незручно.
• Простота регулювання температури. Забігаючи наперед, скажу, що дана проблема вирішується просто. Замість звичних кранів окремо на гарячу та на холодну воду має бути «лапка», тоді підбор прийнятної температури радше задоволення, ніж випробування.

Серед довгих пошуків у спеціалізованих магазинах, де ціни кусалися більше, ніж шпарила кип’ятком чергова модель кранів, та відвертого відчаю, заліз в інтернет.

Пафосні сайти, де пропонували «італійську сантехніку на будь-який смак» за 200 грн, не вселяли довіри, як і відверто завищена вартість на брендові моделі. Через це сайт termounion.com.ua вигідно виділився серед крайностей завищених цін та неякісних товарів.

Великий вибір систем нагрівання води, змішувачів та всього, що може знадобитися для сантехнічного облаштування оселі, відверто підкупив. Скориставшись зручним фільтром пошуку, зупинився на цій моделі:

ЗМІШУВАЧ ДЛЯ ВАННИ ZEGOR NOF3-A033


Переваги на сьогодні:

• Зручно налаштовувати воду;
• Щільно прилягає «гусак» до основи змішувача;
• Ціна – впевнений середнячок, враховуючи, що можна було б купити і вдвічі дешевший змішувач. Але, відверто кажучи, було боязно купляти настільки дешевий, адже «дешева рибка – погана юшка».

Підкупило ще оперативна обробка замовлення та доставка – немає нарікань взагалі. Пересилка відбувалася з післяоплатою. Забрав на «Новій пошті», попередньо оглянувши.

В якості висновку, можу сказати, що повернусь обов’язково, бо жінка вже придивилася систему фільтрації води, а мені ще хочеться нарешті поміняти бойлер. Можу порадити всім, хто тільки приміряється до цін та сантехнічного асортименту.





На правах реклами