Ми у Facebook
01.06.2018, 11:08

Олександр Данильчук взяв участь у VII Національному молитовному сніданку

У Києві 31 травня в «Українському домі» відбувся традиційний вже VII Національний молитовний сніданок. Цьогоріч захід присвячений 1030-річчю хрещення Київської Русі-України. Участь у ньому беруть кількасот гостей з 15 країн світу.
Окрім керівництва держави та представників місцевої влади, на сніданок запрошені голови українських церков, Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій, дипломати, керівники дипломатичних місій, народні депутати, громадські діячі та науковців.

Національний молитовний сніданок в Україні організовується християнською групою у Верховній Раді за прикладом такої ж традиції у США, країнах Євросоюзу, Європарламенті та інших держав світу. Молитовні сніданки слугують місцем духовного порозуміння провідних політиків, урядовців, духовенства, громадськості та науковців.

Делегацію від Рівненщини на VII Національному молитовному сніданку представляють голова обласної ради Олександр Данильчук, голова облдержадміністрації Олексій Муляренко, Народний депутат України Олександр Дехтярчук, голова Млинівської РДА Петро Рухер, релігійний діяч Олександр Третяк, правозахисник Сергій Мусевич, приватний підприємець Олег Хижняк.

На фото: Олександр Данильчук поруч з народною артисткою України, головою Всеукраїнського об'єднання жінок-депутатів Оксаною Білозір.





На правах реклами