Ми у Facebook
03.06.2018, 10:03

На Рівненщині є робота для переселенців та учасників АТО

Послугами Рівненської обласної служби зайнятості у січні-квітні 2018 року скористались 698 безробітних з числа демобілізованих, які брали участь в антитерористичній операції. З них мали право на отримання допомоги по безробіттю 544 особи.
За чотири місяці цього року обласна служба зайнятості працевлаштувала 104 учасників АТО, проходили професійне навчання 76 осіб, брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 27 осіб, отримували профорієнтаційні послуги 605 безробітних осіб.

Більше 10 тисяч мешканців Рівненщини знайшли нове місце роботи

З початку року послуги служби зайнятості отримували 73 особи, які переміщені з тимчасово окупованої території України або районів проведення АТО. Мали статус безробітного 55 осіб, отримували допомогу по безробіттю 40 осіб, 13 переселенців були працевлаштовані, проходили професійне навчання 9 безробітних, 2 особи брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

«Гідна робота є. Працюймо в Україні!»

Станом на 1 травня 2018 року на обліку в обласній службі зайнятості перебували 385 безробітних з числа учасників АТО та продовжували отримувати послуги 26 тимчасово переміщениих осіб.

Про це повідомляють з Рівненської обласної служби зайнятості.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ