Ми у Facebook
06.06.2018, 18:00

Чого не можна робити в день народження?

Прикмети на день народження.

Дню народження здавна надають важливе значення, приписують магічний сенс. Не дивно, що з ним пов'язано безліч прикмет. І якщо їх дотримуватися, можна керувати подіями майбутнього, заручитися удачею і залучити в життя щастя та успіх.

Що потрібно робити в день народження

Всім відома народна прикмета, що як зустрінеш новий рік, так його і проведеш. Але виявляється, це повір'я стосується і дня народження. Саме в цей час відбувається закладка вашої особистої програми на найближчий рік.

Прокинувшись в день вашого народження, налаштуйтеся на хороше - так ви станете максимально відкриті для підживлення позитивною енергією, яку Вищі Сили відправляють в цей день іменинника. Вона володіє великим потенціалом, здатністю відновлювати пошкоджену енергооболочку. Гарний настрій в цей день навіть здатне зняти з вас вроки!

Неприпустимі конфлікти, смуток, агресія. Негативні емоції заблокують потік чистої енергії, і ви станете особливо уразливі для чорного чаклунства і энерговампиров. Думайте тільки про хороше, абстрагуйтеся від проблем. Що ви спроецируете в день народження на своє життя, то і притягнете.

Якщо ви - віруюча людина, зверніться з молитовними проханнями до Бога. Вони неодмінно будуть почуті Ним і виконані. Добрий настрій і гарний настрій на день народження важливі ще й тому, що, згідно старовинним прикметами, як людина зустріне цей день він проведе весь рік аж до наступної дати.

Заздалегідь придбайте нову одяг та білизна для торжества. Навіть якщо не збираєте гостей, все рано вбратися і відсвяткуйте самі хоч символічно! Не надягайте старі поношені речі - віджахнете удачу. В кишеню наряду покладіть гроші (якщо немає кишень, підшийте з вивороту) - щоб вони весь рік водилися. І не переодягайтесь до кінця святкування, навіть якщо запачкаетесь!

Що не можна робити в день народження

Окремо слід поговорити про те, чого не повинен робити іменинник у свій день народження.

Не можна заздалегідь відзначати день народження - вважається, що цим ви укорочуєте собі життя.
Не беріть за день до дня народження і в саме свято в борг (навіть солі у сусідки не просіть, а вже тим більше грошей!). Інакше весь рік вас будуть переслідувати фінансові проблеми, клопоти, негаразди і конфлікти на роботі.
Не подавайте милостиню і не давайте нікому в борг у день народження - роздасте удачу і благополуччя на найближчий рік.
По можливості утримайтеся від спілкування з недужащими - високий ризик перетягнути на себе чужі болячки. Якщо цього не уникнути, то покладіть в кишеню срібний виріб (будь-яке) - воно посилить ваше енергополе, противостоящее хвороб.
Люди, яких ви запрошуєте на день народження, теж чинять вплив на ваш найближчий рік. На святі не повинно бути 9, 13, 18, 51, 21, 13, 99 або 100 гостей. Вважається, що така кількість накликає на іменинника біду.
Те ж саме стосується і кількості свічок на святковому столі і торті. Якщо ваш вік збігається з однією з перерахованих вище цифр, можна вийти з положення, купивши свічки у вигляді цих цифр або ж зовсім відмовитися від свічок.
У день народження стоншується бар'єр між вами і тонким світом і вами, бо ви стаєте особливо сприйнятливі до доброго, і поганого. Тому не варто запрошувати людей, з якими у вас не надто теплі відносини, тих, у чиїх наміри ви сумніваєтеся.

Якщо хтось розбив посуд в день народження, треба сказати: «На щастя!». Викидати осколки можна тільки на наступний день - щоб не винести з будинку удачу. Те ж саме стосується і виносу сміття - краще відкласти його до ранку наступного дня.

Що не можна дарувати на день народження

Подарунки теж грають магічну роль у долі іменинника. Тому важливі і прикмети, що стосуються їх.

Перерахуйте кількість кольорів у композиції (якщо це, наприклад, кущові троянди, вважайте по стеблах). Воно повинно бути непарним! В іншому випадку витягніть одну квітку або ж викиньте композицію.

Небажано дарувати галантерейні вироби та керамічний посуд (гаманці, рукавички, вази тощо) - до негараздів на роботі і проблем з фінансами. В крайньому випадку, щоб «знешкодити» подібні подарунки, потрібно покласти в них монетку. Це може зробити і дарувальник, і іменинник.

Ніж у подарунок - конфлікти в сім'ю. Те ж саме стосується будь-яких колючих і ріжучих предметів (голок, ножиць, шабель тощо). Не даруєте їх! А якщо самі отримаєте їх в якості презенту на день народження, то краще позбавтеся від них.

Перли для іменинника - сльози, тому не підносите вироби, інкрустовані перлами. З цієї ж причини не варто дарувати носові хустки. Якщо ви все-таки отримали такий подарунок, його треба змочити в святій воді перш ніж користуватися.

Дзеркало - коридор між двома світами, реальним і потойбічним. Так як в день народження наше енергетичне поле дуже вразливе, то дзеркало, отриманий у подарунок, може зіграти фатальну роль у долі іменинника. Виглядати в нього можна тільки на наступний день!

Не приймайте подарунки від людей, в чиїй порядності ви не впевнені, ви цілком можете отримати «сюрприз» у вигляді псування або підкладали. Якщо немає можливості відмовитися, беручи подарунок, прочитайте про себе: «Беру тільки те, що бачу, а невидиме залиш собі». І подумки перехрестіться. І якщо все-таки сумніваєтеся з приводу намірів дарувальника, від подарунка потім позбавтеся. Краще викиньте, не передарюйте!





На правах реклами