Ми у Facebook
06.06.2018, 15:23

Рівнянину “перевірили” лічильник на солідну суму

фото ілюстративне.

Зловмисники представляються працівниками комунальних підприємств та під приводом перевірки лічильників обкрадають рівнян.
Вчора, 5 червня, близько 14 години до поліції звернувся 83-річний рівнянин і повідомив про крадіжку грошових коштів. Зі слів заявника, до його помешкання прийшли двоє невідомих чоловіків, представилися інспекторами газової служби та повідомили, що потрібно замінити лічильники та надали квитанцію для сплати на суму 1000 грн.

Довірливий пенсіонер вирішив відразу оплатити рахунок та взяв обумовлену суму з сумки, де зберігав усі свої заощадження. Лише коли незнайомці залишили помешкання, господар виявив відсутність 10 тисяч гривень та тисячі доларів США.

На Рівненщині шахрайка "вилікувала" дитину за 33 тисячі гривень


Із початку року це вже четвертий аналогічний випадок крадіжок під приводом перевірки лічильників. Поліцейські звертаються до громадян, у жодному разі не довіряти незнайомцям, якими б доброзичливими вони не здавалися, перевіряти документи та звернутися безпосередньо до установи, працівниками якої вони представляються. Будьте обачні!

Громадський та політичний діяч з Рівного: "Мені помстилися!"


Соціальні працівники, медпрацівники, майстри із ремонту прийшли без вашого виклику — це привід не відчиняти їм двері та не пускати у помешкання. Одразу телефонуйте до поліції за номером 102.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами