Ми у Facebook
07.06.2018, 17:54

У Рівному розпочали будівництво нового мікрорайону

В'їзд у Рівне з боку Сарненського кільця вже зовсім незабаром зміниться до невпізнаваності: 7 червня тут заклали капсулу на місці будівництва нового мікрорайону та сучасного офісного-спортивного центру від групи компаній "РЕНОМЕ" і її партнера Sport Life, мережі фітнес-клубів №1 в Україні.
Не всі рівняни знають, що коли повернути на Сарненському кільці з вулиці Гагаріна на Льонокомбінатівську, то земля ліворуч — це місто, а ось праворуч — уже Рівненський район. Два роки тому цю ділянку поля площею 5,5 га на території Великожитинської сільради придбала група компаній “РЕНОМЕ”. Саме тут 7 червня урочисто стартувало масштабне будівництво.



По інший бік Сарненського кільця — житловий комплекс “Spectrum”, який збудувало “РЕНОМЕ”. Великий попит на квартири в новобудові (один із будинків навіть довелося збільшити на два поверхи, щоб дати можливість придбати житло всім бажаючим) підштовхнув команду “РЕНОМЕ” міркувати про подальший розвиток цього мікрорайону. А перемовини про співпрацю з мережею фітнес-клубів Sport Life тут вели ще раніше. Так і з'явилась ідея нового мікрорайону, умовно поділеного на дві частини: житлова забудова (цілий мікрорайон навіть із власним дитсадком) — та офісно-спортивний центр. До слова, зовні він дещо нагадуватиме будинки з житлового комплексу “Spectrum”, ставши немов би архітектурним продовженням цього надсучасного мікрорайону з його “фірмовими” гострими кутами.



- Здоров'я — це найголовніша цінність для людини, а здоровий спосіб життя — це засіб його підтримувати і зміцнювати, - говорить генеральний директор групи компаній “РЕНОМЕ” Надія Гладкевич. - Тому будівництво найсучаснішого фітнес-центру — це нові можливості для зміцнення здоров'я рівнян. Разом із офісами класу “А”, з яких складатиметься новий офісний центр, - це ще й нові перспективи для розвитку бізнесу. До речі, як стверджують наші проектувальники з компанії “ARCHIMATIKA”, аналогів такому проекту немає в Україні. А розміщення новобудови фактично на межі міста й району створює гарну синергію для розвитку як Рівного, так і Рівненського району.



У шестиповерховому офісно-спортивному центрі площею понад 10 тисяч квадратних метрів розмістяться фітнес-клуб “SportLife” (він займатиме приблизно третину площі) та комфортні одно- й дворівневі офіси. Частина з них навіть матимуть власні зелені тераси. Комфортний внутрішній двір під накриттям, сучасні системи контролю доступу, вентиляції та кондиціонування, ресторан і магазини на першому поверсі — все працюватиме для зручності майбутніх співробітників офісів. А обслуговуватиме центр, до речі, та сама управляюча компанія, яка нині вже успішно зарекомендувала себе, опікуючись будинками житлового комплексу “Spectrum”.



Щодо майбутнього фітнес-клубу, то це буде вже 60-ий клуб у мережі SportLife. За твердженням регіонального директора мережі SportLife Анни Ковальчук, новобудова має шанс стати не просто кращим серед клубів цієї мережі, а й найкращим фітнес-клубом України та, можливо, Східної Європи. Майбутній персонал пройде навчання не лише у провідних фітнес-клубах SportLife, а й у профільних закладах Німеччини і США. А можливості, які закладаються при проектуванні, дозволять приймати тут чемпіонати України, Європи та світу!

Володаркою першого абонементу до майбутнього фітнес-клубу стала учасниця Олімпійських ігор, чемпіонка Європи, рівненська плавчиня Катерина Дікіджі. Такий вибір — невипадковий, адже плаванню в новому закладі приділятимуть особливу увагу — тут діятиме відразу три басейни, а п'ятиступенева система очистки води зробить тренування тут надзвичайно комфортними і безпечними.



- Як керівник плавального клубу, я зацікавлена в популяризації цього виду спорту в Рівному, - каже Катерина. - І з нетерпінням чекаю, коли зможу зайти до нового фітнес-клубу і скористатися своїм абонементом.

Радіє старту масштабного будівництва й місцева влада. “Це мегаподія, за яку радіє серце”, - не приховує емоцій новообраний голова новоствореної Шпанівської об'єднаної територіальної громади Микола Столярчук. Земля, на якій ітиме будівництво, - це тепер земля саме Шпанівської ОТГ. Тож керівник неабияк вболіває за те, щоб громада отримала нові можливості розвитку. А голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук каже: місцева влада якраз оголосила цей рік — роком інвестицій у районі. Тож обіцяє зробити все від нього залежне, аби масштабний інвестиційний проект групи компаній “РЕНОМЕ” та її партнерів — мережі SportLife — реалізовувався на території Рівненського району максимально успішно.

А терміни для реалізації масштабного задуму обрані стислі: офісно-спортивний центр планують побудувати за два роки. Хоча, зважаючи на попередній досвід, цілком можливо, що “РЕНОМЕ” впорається з черговим амбітним завданням і раніше запланованого. Ось, приміром, якісь десять місяців тому тут презентували житловий комплекс “360” на вулиці Гайдамацькій — а нині більшість квартир у ньому вже продані! Випереджати час, ставити сьогодні питання, відповіді на які будуть потрібні завтра, - це свого роду фірмовий стиль роботи групи компаній “РЕНОМЕ”. Як і прагнення до найвищої якості в усьому — ставленні до роботи, виборі партнерів, відповідальності перед клієнтами, турботі про розвиток Рівного. А відтепер — і Рівненського району. Сьогодні “РЕНОМЕ” ставить перед собою чергову амбітну ціль. А ми, журналісти, тепер разом із рівнянами спостерігатимемо за тим, як відбуватиметься будівництво, як змінюватиметься мікрорайон Сарненського кільця — північне “обличчя” Рівного. І розповідатимемо про це вам.

Читайте також:

РЕНОМЕ – компанія року 2017

Надія Гладкевич: В душі я – “айтішник”

“РЕНОМЕ” запрошує рівнян до унікального салону вікон





На правах реклами