Ми у Facebook
08.06.2018, 14:27

У Рівному піймали кишенькового злодія

Із початку року до поліції почали надходити повідомлення від громадян про крадіжки грошових коштів, мобільних телефонів та особистих документів у громадському транспорті.
Наприкінці травня за допомогою до поліцейських звернулися двоє рівнянок, у яких у тролейбусі витягнули з сумок гаманці та пенсійні посвідчення. У 58-річної пенсіонерки зловмисник поцупив 350 гривень, а у 81-річної — 320.

Відомості за усіма фактами крадіжки слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Лайфхак від рівненських патрульних: як уберегтися від пограбування


У результаті проведених першопочаткових слідчих дій стало очевидним, що в громадському транспорті орудує один і той самий кишеньковий злодій за визначеними маршрутами: вулиці Соборна, Київська, Грушевського.

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 36-річний житель Рівненського району, який вже має кримінальний досвід і раніше судимий за аналогічні злочини.

На Рівненщині чоловік забив до смерті племінника своєї співмешканки

Поки що слідчі встановили його причетність до 12 кишенькових крадіжок: чотирьох гаманців з різними сумами коштів, сімох телефонів, банківських карток та особистих документів.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та здійснюється перевірка щодо вчинених інших кримінальних правопорушень. Слідчі дії тривають.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.






На правах реклами