Ми у Facebook
12.06.2018, 12:35

Як особистий кредитний рейтинг може вплинути на ваш бізнес?

Вважаєте, що ваші особисті фінанси відділені від ділових? Подумайте ще раз. Проблема полягає в тому, що поганий кредитний рейтинг фізичної особи має значення для її діяльності як підприємця. Якщо вам терміново потрібні гроші, але не потрібні проблеми з банками, пропозиції можна дивитись на DamVB.org. А ми розповімо, як погана кредитна історія людини може негативно відбитися на її підприємницькій діяльності.

Негативні наслідки особистих фінансових проблем


Ось як погана персональна фінансова історія може стати на заваді розвитку власної справи:

• Проблеми з отриманням бізнес-кредиту. Перш ніж позичити вам гроші, банк ретельно перевіряє усю інформацію. Логіка проста – якщо ви не змогли справитися з поверненням персонального боргу, то які гарантії повернення грошей вашою організацією?

• Високий процент. Якщо банк ризикне і захоче позичити гроші, йому потрібно буде перестрахуватися. Для цього призначені високі процентні ставки. Вони змушують щомісячно витрачати більше коштів, які можна було б направити на розвиток бізнесу. Висока процентна ставка також збільшує термін повернення боргу.

• Відсутність інтересу зі сторони інвесторів. Перш ніж вкладати гроші у будь-яку справу, потенційний інвестор хоче дізнатися, чи отримає він їх назад (причому з прибутком). Тому готуйтеся до ретельного вивчення своєї біографії. Якщо інвестор бачить, що у вас є чи були фінансові проблеми, рівень довіри до вас різко знижується.

• Проблеми з орендою. Як і банк чи інвестор, орендодавець хоче мати справу з надійним діловим партнером. Особисті рішення відносно керування фінансами добре показують, варто працювати з вами чи ні. А неможливість отримати бажане приміщення може значно ускладнити розвиток бізнесу в майбутньому.

• Погіршення репутації бренду. Завдяки інтернету будь-хто може перевірити інформацію про власника компанії. Банкрутство та інші фінансові проблеми змушують людей думати, що підприємець є поганим менеджером і не зможе забезпечити стабільність своєї справи.

• Проблеми з постачальниками. Продавці хочуть бути впевненими у тому, що ви оплатите придбані товари. Саме постачальники можуть виявитися найбільш прискіпливими перевіряльниками.





На правах реклами