Ми у Facebook
13.06.2018, 13:45

У Рівному знову обиратимуть керівника діагностичного

Голова обласної ради Олександр Данильчук підписав розпорядження Про проведення конкурсу на заняття посади головного лікаря Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім.В.Поліщука.
У зв’язку з тим, що 11 червня закінчився контракт з Романом Шустиком, який очолював заклад з 2015 року, голова обласної ради своїм розпорядженням звільнив його із займаної посади. До призначення керівника закладу в установленому порядку, обов’язки головного лікаря центру виконуватиме Мирослав Решота.

В Україні може з'явитися нова професія у сфері будівництва



Роман Шустик
Роман Шустик


Як пояснив керуючий справами виконавчого апарату обласної ради - керівник секретаріату Богдан Сологуб, продовжити контракт з Романом Шустиком без виборів обласна рада не може. Адже відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №1094, конкурсна комісія не може оголосити про початок конкурсу, якщо місце керівника комунального закладу не буде вакантним. «Якби Роман Шустик не був звільнений, сьогоднішнього розпорядження про оголошення конкурсу в принципі не могло бути», - зауважив Богдан Сологуб.

У Рівному шукають патронатні сім'ї

Олександр Данильчук
Олександр Данильчук


Відповідно до урядової постанови, трудовий колектив комунального закладу упродовж трьох днів має зібрати збори і висунути своїх представників до конкурсної комісії. Після чого остання оголошує про початок прийому документів з переліком відповідних вимог. По закінченню терміну прийому документів, конкурсна комісія повинна їх розглянути і відібрати претендентів, з числа яких обиратимуть переможця конкурсу, кандидатуру якого виноситимуть на розгляд сесії обласної ради.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської облради.





На правах реклами