Ми у Facebook
18.06.2018, 17:32

Після виступу "Хамерман знищує віруси" міський голова Франківська захотів освятити сцену (+ФОТО)

Фото з versii.if.ua.

Сподіваємося натомість, що міському голові Рівного ніколи не доводедеться освячувати сцену.
У Франківську освятять Палац Потоцьких після виступу відомого гурту “Хамерман знищує віруси”.


“Після вчорашнього виступу в палаці Потоцького доручив В.Гайдару освятити місце проведення заходів! Організатори, а це благодійний фонд Шевченка гарантували дотримання моральних норм і християнських цінностей! Ми звісно за проведення заходів, але не таких! Порадьте, як діяти в таких обставинах, зважаючи на звинуваченні в політичному переслідуванні організаторів???”, – повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Його підтримала секретар міської ради Оксана Савчук.

“Організатори фестивалю, які називають порнографію сучасним мистецтвом- це люди, яким варто сісти в гелікоптери і полетіти геть з нашого міста”, – вважає вона.


Фото з видання "Галицький кореспондент", gk-press.if.ua.
Фото з видання "Галицький кореспондент", gk-press.if.ua.


“Хамерман знищує віруси” виступав кілька днів тому, 14 червня, у Палаці Потоцьких. Пісні цього гурту більшою мірою російською мовою та з нецензурною лексикою.

Один з музикантів під час виступу в Палаці Потоцьких начепив на концерт лише панчоху на статевий орган, інший – дві картини, на груди і пояс.
.
Про це повідомляє Галицький кореспондент, gk-press.if.ua.

А як повідомляє Zaxid.Net, zaxid.net, поліція Івано-Франківської області відкрила кримінальне провадження за статтею про хуліганство після виступу «Хамерман Знищує Віруси».

Пізніше, як повідомило видання "Трмай Курс", kurs.if.ua, керівник Нацполіції Сергій Князєв пообіцяв, що буде закрито кримінальне провадження, відкрите після концерту "ХЗВ".





На правах реклами