Ми у Facebook
19.06.2018, 15:06

Як вберегти рюкзак від намокання

Деякі види рюкзаків є водонепроникними. Але більшість з них все ж не мають захисту від вологи. В такому випадку ви повинні потурбуватися про це самостійно. Продаж рюкзаків з доставкою по Україні дозволить вам вибрати наплічну сумку на будь-який смак. В каталозі інтернет-магазину Grizzly представлені моделі для школярів, міських прогулянок, туризму, велосипедного спорту, тактичні варіанти. Окремими категоріями виділені моделі для жінок та дітей. І що б ви не обрали, вміст наплічника не повинен намокнути.

Ідеї для захисту від вологи


Ось що ви можете використовувати, щоб спокійно гуляти з рюкзаком навіть під дощем:

• Панель-вкладиш. Це велика сумка з закритими швами, яка вставляється у ваш рюкзак. Навіть якщо зовнішня оболонка намокне, вміст сумки залишиться сухим. Не можете знайти панель-вкладиш? Тоді можете використати замість неї щільний пакет для сміття. Впевніться, що він повністю цілий. Будьте обережні, упаковуючи гострі предмети. Вони можуть пошкодити пакет, і тоді всередину потрапить вода. Пам’ятайте, що вологий рюкзак стає важчим, хоч предмети всередині нього й залишаться сухими.
• Чохол. Зазвичай його використовують любителі пішого чи велосипедного туризму, різних екстремальних видів спорту. Це мішок з повністю заклеєними швами, який щільно стягується зверху. Як і панель-вкладиш, чохол може мати різні розміри, що полегшує вибір конкретного виробу під ваш рюкзак.
• Пакет із застібкою (zip-lock замком). Його можна використовувати для захисту дрібних предметів. Покладіть у пакет електроніку, документи, гроші, кредитні картки. Це зручно, оскільки ви можете покласти кожен предмет окремо. Пакети з застібкою можна носити і в рюкзаку, і в кишені.
• Дощовик. Купуючи дощовик, впевніться, що він зможе повністю закрити вас з рюкзаком на спині. Тут є недолік – щоб дістати щось із рюкзака, доведеться знімати й дощовик. Тому краще захищати наплічник від вологи окремо.
• Водовідштовхувальний спрей. Принцип дії такий же, як і при обробці одягу чи взуття. Нанесіть спрей на рюкзак, щоб вода не проникала всередину. Важливо пам’ятати, що жоден спрей не може захистити тканину від води на всі 100%, оскільки рідина може потрапляти всередину через шви і застібки. Але для прогулянки під невеликим дощем це цілком достойний варіант. Спрей можна застосовувати разом з іншими описаними тут засобами.

Завжди беріть з собою захист від дощу, коли вирушаєте на прогулянку. За містом це особливо важливо, оскільки сховатися від води може бути ніде.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра