Ми у Facebook
22.06.2018, 13:00

Чудова альтернатива відпочинку у Криму [ОГЛЯД]

Сезон відпусток у розпалі, і звісно роздумів на тему де їх провести. Дехто обирає закордонні курорти, але є люди які надають перевагу відпочинку на українських теренах. Раніше, на запитання де проходитиме відпустка, відповідь була майже однозначна - Крим. Ми хочемо поділитися чудовою альтернативою українського відпочинку.
Отож, мова йтиме про Лікувальний-оздоровчий комплекс "ЛИМАН", який розташований у самому серці української Бесарабії, у смт Сергіївці. Це місце, де кожен відпочивальник знайде собі заняття для душі, курорт, який задовольнить найвибагливіші вимоги.



Лікувально-оздоровчий комплекс "Лиман": тел.факс: (04849)47244; (067)7990524
Україна, 67780, Одеська область, Білгород-Дністровський район, курорт Сергіївка, вул. Набережна Ротерхема, 14
www.liman.com.ua
info@liman.com.ua


Комплекс, розташований на березі Чорного моря, Шаболатського лиману, у парковій зоні, потопає у зелені, пахощах троянд і різнобарв'ї квітів.
Дістатися до Сергіївки можна від Білгорода-Дністровського, відстань 21 км, а також з Одеси, (86 кілометрів). Якщо ж ви не бажаєте добиратися “маршрутками”, можливе замовлення трансферу з вищезгаданих міст.
Гості "Лиману" засмагають та купаються піщаному пляжі, облаштованому на морській косі. Доставка на пляж здійснюється власними катерами, час морської прогулянки займає 5-7 хвилин. Катери курсують кожну годину до коси та у зворотному напрямку. Тому це не створює жодних незручностей для відпочивальників, а зовсім навпаки, сприймається як додатковий бонус, адже далеко не щодня нам доводиться ходити на морських суднах.
Для тих, хто відпочиває у комплексі “Лиман”, пропонуються дво- та тримісні номери першої та другої категорій. Варто зазначити, що, незалежно від категорії, всі номери облаштовані кондиціонером, холодильником, телевізором, а також ванною кімнатою з санвузлом, і, звісно, цілодобовою подачею гарячої та холодної води.
Перша категорія – це номери підвищеної комфортності. Від другої категорії їх відрізняє збільшена площа, а також наявність індивідуальної лоджії.



У вартість проживання включено: проживання у дво- або тримісному номері зі зручностями (душова кабіна, горяча та холодна вода цілодобово, холодильник, телевізор, кондиціонер зима-літо, центральне опалення в холодну пору року); зовнішній басейн; катер на морську косу; автостоянка; альтанки з мангалами; тренажерна зала; Wi-Fi на на рецепшені й території басейну.

Також на проживання діє система знижок, а саме: діти до 5 років без надання спального місця розміщаються безкоштовно; діти до 5 років з наданням спального місця – 50% від вартості проживання; діти від 5 до 12 років – знижка 25% від вартості проживання.

На базі комплексу працює ресторан, в якому можна замовляти триразове комплексне харчування, або ж окремо замовляти сніданки, обіди чи вечері. Приміщення ресторану оснащене кондиціонером "зима-літо", центральною системою опалення у зимовий період. Страви готуються лише зі свіжих продуктів та професійними кухарями. Відвідувачів ресторану обслуговують турботливі та ненав'язливі офіціанти. А якщо ваша душа забажає свята, допоможуть його організувати у барі ресторану. Важливо додати, що харчування в закладі дуже смачне та різноманітне.



Для зручності відпочивальників у "Лимані" добре розвинена інфраструктура, а також чимало послуг. А саме:
25-метровий відкритий басейн для плавання;
бар біля басейну;
тренажерна зала;
конференц-зала на 50 місць;
кафе;
сауна з басейном;
дитячий майданчик;
міні-зоопарк, в якому проживають надзвичайно красиві фазани та інші птахи;
винний погріб з домашнім бесарабським вином;
альтанки з мангалами;
автостоянка;
Wi-Fi на на рецепшені й території басейну.
Окремо хочеться відзначити рожевого пелікана, який є практично візитівкою закладу, вільно прогулюється територією комплексу та охоче позує для фотокамер.



Проте це далеко не всі переваги, відпочинку у "Лимані". Унікальний мікроклімат, який поєднує морський та лимановий бриз, а також безліч зелених насаджень, у тому числі і хвойних. Оздоровчий ефект має навіть просто перебування в цій унікальній місцевості. Надзвичайно корисне відвідування Сергіївки для людей з проблемами бронхіальної та опорно-рухової систем, особливо діток. Адже ні для кого не секрет, що лікування та оздоровлення природними факторами є потужною альтернативою традиційній "хімічній" медицині.



Відпочинок у Сергіївці – це можливість дихати неймовірним повітрям, яке поєднує в собі морський та степовий клімат. У якому витають фітонциди та частинки морських солей. Поєднання цих факторів посприяло створенню дачної зони на цих територіях ще наприкінці XIX століття.

Відпочивальники "Лиману" мають змогу не лише оцінити багатство природи курортної зони та насолодитися комфортними умовами проживання, а ще пройти ряд лікувальних та профілактичних процедур у лікувальній базі комплексу. Тут сучасне обладнання та висококваліфіковані спеціалісти. Лікувальне відділення складається з лікувальних кабінетів (грязелікування, інгаляторій, спелеотерапії, психотерапії, фізіотерапії, лазеротерапії, ароматерапії, масажу, залу ЛФК, кінетотерапії), діагностичних кабінетів (ультразвукової діагностики, функціональної діагностики), а також клініко-біохімічною лабараторією, обладнаною автоматичними аналізаторами крові та сечі й біохімічним аналізатором.
У “Лимані” проводять такі різновиди лікування:
гальваногрязь;
масаж;
фітотерапія;
мінеральна вода з місцевого джерела;
фізіотерапія (УВЧ, УФО, електрофорез, магнітотерапія, ультразвук);
інгаляції
МРТ (мікрохвильова-резонансна терапія);
ароматерапія.

Відпочити та оздоровитися в "Лимані" можна не лише у пляжний сезон, адже комплекс працює цілий рік, дбаючи про чудовий відпочинок своїх відвідувачів.



Якщо розглядати приїзд до "Лиману" з метою лікування, то є певна категорія медичних показань, до якої входять:
оздоровлення ослаблених дітей, людей з пониженою працездатністю та підвищеною стомлюваністю, нейроциркулярною дистонією;
хронічні гайморити, риніти, фоніти;
часто та тривало хворіючі застудними захворюваннями;
хронічні та рецидивуючі бронхіти і пневмонії у період ремісії;
респіраторні алергози, астматичний бронхіт, бронхіальна астма у фазі ремісії;
ревматоїдні артрити у фазі ремісії;
остеохондрози у фазі ремісії;
Ревматизм в неактивній фазі без порушень кровообігу.
Звісно, є і перелік противопоказань, серед яких: всі захворювання в гострій стадії, хронічні захворювання у стадії загострення; гострі інфекційні захворювання до закінчення інкубаційного періоду; психічні захворювання, хронічний алкоголізм, епілепсія; всі форми туберкульозу; захворювання, які потребують індивідуального нагляду.

Отже, якщо ви ще не визначилися, де провести свою відпустку, маєте змогу відвідати ЛОК "Лиман" та особисто відчути та насолодитися принадами такого відпочинку.

Сергіївка – селище міського типу з населенням 4000 чоловік та міською інфраструктурою. Для дозвілля туристів та відпочивальників на території курорту і його пляжної зони доступні понад 20 барів, ресторанів та кафе, дитяче містечко “Казка”, вейк-парк “Jump&fiy”, дитячий яхт-клуб і станція кайт-серфінгу. Також пропонують свої послуги станції прокату (водні мотоцикли, дельтаплани, “банани”, водні лижи, шезлонги, парасолі) та різноманітні атракціони. Організовуються різноманітні виїзні екскурсії: Білгород-Дністровський, середньовічна фортеця; Шабський і Базаряновські винзаводи з дегустацією вин; Шабський кінний завод; Одеса (оглядова, катакомби, Оперний театр, “Привоз – 7 кілометр”), захопливі прогулянки на теплоході або катері по лиману, а також змога порибалити в Чорному морі у компанії справжніх рибалок.




Клімат курорту дуже м'який, що обумовлено близькістю Чорного моря, тривалість теплого сезону з квітня по жовтень, з понад 290 сонячних днів у році. Середньодобова температура влітку +25 градусів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ