Ми у Facebook
23.06.2018, 22:43

Рівнян запрошують навчитися, як писати проекти для отримання фінансування від Європейського Союзу

Команди CEASC і CITYPROFIT створили програму навчання SME2027 спеціально для власників і топ-менеджерів підприємств, керівників навчальних закладів, членів об'єднаних громад. Активних рівнян, які хотіли би залучати інвестиції та розвинути власний бізнес запрошують на навчання.
В результаті навчання ви отримаєте:
- Навики створювати реальний малий і середній бізнес
- Навики підготовки проектів для отримання фінансування від фондів Європейського Союзу
- Диплом University of Social Sciences (UNS) та інструментарій для сучасного підприємця

Рівнянам, які прагнуть залучити до своєї ідеї мільйони євро безповоротних інвестицій, і відкрити своєму бізнесу нові горизонти - варто обов'язково пройти це навчання!

- А ви знали, що за останні роки Європейська комісія виділила понад 30 МЛРД євро безповоротних інвестицій на розвиток малого і середнього бізнесу в Україні? З цієї колосальної суми, наші проекти змогли освоїти лише 10 мільйонів євро. Чому? На жаль, існуючі програми управління проектами в Україні не ВІДПОВІДАЮТЬ європейським стандартам. Саме неправильне стратегічне управління і відсутність навичок складання заявок в європейські фонди, не дозволили нашому бізнесу отримати більшу частину безповоротних інвестицій, - пояснює заступник міського голови Рівного Віталій ГЕРМАН.


Тому не пропустіть шанс втілити свої проектні та бізнесові мрії у життя. Навчання стартує вже в серпні - ПОДРОБИЦІ!






На правах реклами