Ми у Facebook
25.06.2018, 19:01

У Здолбунові рухалися заради здоров’я (+ФОТО)

Днями в комунальному закладі «Здолбунівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» Рівненської обласної ради відбувся черговий етап спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я».
Тут проживають люди похилого віку, інваліди, а також ті, хто потребує стороннього побутового догляду і медичного обслуговування.


Вже декілька років поспіль, на початку літа, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області організовують для них спортивні змагання. Зазвичай вони складаються з командних естафет.




Не стали винятком і ці змагання. Команди-учасниці боролися між собою в естафетах «Флорбол», «Фітбол», «Баскетбол», «Фризбі» та «Фітбол». Доки учасники виконували всі поставлені завдання, решта підопічних та працівників закладу спостерігали за колективами і підтримували їх на кожному новому етапі.



Жодне з цих завдань не вимагало особливих фізичних зусиль, тому всі зуміли дістатися фінішу, а в подібних змаганнях не стільки важлива перемога, як можливість порухатися і відпочити з користю для здоров’я. В закладі це добре розуміють, тому всі учасники по закінченні змагань отримали однакові подарунки, в не залежності від здобутого ними місця.



За матеріалами Прес-служби "Спорт для всіх"





На правах реклами