Ми у Facebook
25.06.2018, 17:08

На Рівненщині двоє п'яних чоловіків пошкодили два поліцейські авто

Двоє нетверезих мешканців села Старе Село у неділю, 24 червня, чинили злісну непокору працівникам поліції та пошкодили два службових автомобілі. За фактом опору правоохоронцям слідчі розпочали досудове розслідування.
Близько 15 години під час патрулювання придані сили Нацполіції на автодорозі «Борове-Рокитне-Вежиця» при в’їзді у село Блажове в лісопосадці помітили підозрілих осіб біля автомобіля «Volkswagen Passat». Правоохоронці вирішили поспілкуватися з чоловіками, які розпивали спиртні напої. Однак, коли службовий автомобіль «УАЗ» почав рухатися у їхньому напрямку, чоловіки поспіхом сіли в «Volkswagen Passat» та почали тікати. На численні законні вимоги зупинитися водій не реагував.

На Рівненщині рецидивіст намагався підкупити поліцейського

У цей час група реагування Рокитнівського відділу, яка несла службу неподалік, на авто «Renault Duster» із увімкненими проблисковими маячками перекрила виїзд утікачам, однак і це їх не зупинило. Під час переслідування керманич допустив зіткнення із службовим автомобілем «УАЗ», а під час руху заднім ходом зіткнувся із «Renault Duster».

Водієм-утікачем виявився 21-річний житель Старого Села, а пасажиром — його 20-річний односельчанин. При освідченні керманича на стан алкогольного сп’яніння драгер показав 0,88 проміле. На водія склали адміністративні протоколи за статтями 130, 122-4, 126 КУпАП. Крім того, за фактом опору працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України.






На правах реклами