Ми у Facebook
26.06.2018, 20:20

27 червня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО згадує пам’ятні події, видатних людей, вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
У середу, 27 червня 2018 року, нове свято — День мікро-, малих і середніх підприємств! Згідно з резолюцією Генеральної Асамблеї ООН A/RES/71/279 від 6 квітня 2017 року, відзначення цього дня має на меті спонукати держави та громадськість до різнобічної підтримки цих форм бізнесу, підкреслити важливу роль мікро-, малих і середніх підприємств в справі досягнення цілей в галузі сталого розвитку, зокрема в заохоченні інноваційної діяльності, творчості та забезпечення гідної роботи для всіх.

Вітаємо всіх наших партнерів та клієнтів! Успіхів та процвітання вашому бізнесу, здоров’я та щастя вашим родинам, миру та добробуту нашій Україні!

Цього дня святкують день народження:

директор туристичної фірми "Олександра" КОВАЛЕНКО Олександра Євгенівна,

голова Гощанської районної ради ПОЛІЩУК Олександр Миколайович.

Православна церква вшановує пам'ять пророка Єлисея; святителя Мефодія, патріарха Царгородського. За церковним календарем, триває Петрівський (Апостольський, Петрів) піст або Петрівка, який завершиться на свято Первоверховних апостолів Петра і Павла (12 липня).

Іменини (День ангела): Варлам, Георгій (Юрій), Єлисей, Йосип, Мефодій, Микола, Олександр, Павло.

27 червня — Всесвітній день рибальства, який відзначають щорічно з 1985 року. У багатьох країнах, де є водойми й де водиться риба, а відповідно, й рибалки-професіонали та любителі рибної ловлі, проходять змагання, майстер-класи, різні освітні, екологічні та розважальні заходи. До речі, в Україні професійне свято День рибалки вже 53 роки відзначають у другу неділю липня. Цьогоріч ця дата припадає на 8 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Святкові та вихідні дні 2018 року
Церковний календар на червень 2018
Свята, пам’ятні та ювілейні дати у червні 2018
Вітання з Днем ангела: вірші та смс
День народження: традиції, прикмети, марновірства

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram








На правах реклами