Ми у Facebook
28.06.2018, 18:38

М’ясо та вино: хіба потрібно ще щось для того, щоб опинитися NA NEBI від щастя?

Ви вже відвідали новий сімейний ресторан «НА НЕБІ»? Якщо ні, тоді не гайте часу і поспішіть забронювати столик, адже цей заклад у короткі терміни став популярним та надзвичайно відвідуваним. Ті щасливчики, що вже вечеряли там, знають – опинитися на небі від задоволення можна і для цього треба три компоненти: смачне м’ясо, ароматне вино і панорама шостого поверху.

Де поїсти з друзями та родиною: NA NEBI – оригінальний ресторан від мережі «Файне Місто»


Заклад особливий своєю атмосферою, унікальним модернізованим українським стилем. Але є те, що вирізняє його серед інших – інакше інтерпретована смачна кухня. Концепція ресторану має на меті презентувати нове бачення сучасних гастрономічних вподобань українців. Чималий акцент зроблено на страви-гриль: овочі, м’ясо і риба тут подають зі справжнім «вогником», пікантний і соковитий смак тандемно поєднуються з ароматом, що змушує шлунок шаленіти від цієї гастрономічної феєрії.



Рекомендуємо декілька фірмових страв, які пропонує цей унікальний ресторан Тернополя:

• Стейк «Рібай». Секрет у тому, щоб запекти м’ясо до тонкої хрусткої скоринки, але разом із тим залишити його соковитим. Не кожному кухареві вдасться реалізувати це максимально вдало, але чарівний мангал та вправні руки майстрів ресторану «НА НЕБІ» зроблять усе ідеально – Ви не зможете забути смак цього мега-смачного стейку!

• Запечене філе індички. Ніжне м’ясо потребує гідного обрамлення – тут подають індичку у густому грибному соусі, а прикрашає всю цю красу кисло-солодкі зерня гранату – відірватися неможливо, а от проковтнути язика від задоволення – цілком!

• Тар-тар з телятини. Ви маєте скуштувати цю страву обов’язково! Сучасна українська кухня така модернова, чи не так? Приготований на мангалі тар-тар із ніжною соковитою телятинкою має неймовірний аромат. Замовте до цієї страви улюблене вино або офіціант «НА НЕБІ» допоможе обрати ідеальний варіант.



Мережа ресторанів «Файного Міста» знає, як здивувати та утримати прихильність гостя. М’ясо та вино – це фантастичне поєднання для Вашої чудової вечері, якими варто поласувати у новому ресторані.

NA NEBI: заклад Тернополя, в якому страви на грилі та вино перевертають Ваше уявлення про смачну вечерю!


Добре їсти і пити – це простий шлях до хорошого настрою та позитивних емоцій. Такі банальні речі, але ж від них дійсно багато чого залежить! Сім’я ресторанів «Файного Міста» подарувала тернополянам можливість ласувати оригінальними стравами нової української кухні, що приготовані на грилі. Говорити про це можна довго, краще скуштуйте самі. Замовляйте столики за телефоном: 068-211-77-11.





На правах реклами