Ми у Facebook
30.06.2018, 00:45

Куди піти в Києві сьогодні, завтра і щодня

Чи часто ви задаєтеся питанням «Куди піти в Києві»? Здавалося б, столиця, стільки цікавих місць і закладів, життя вирує, івенти слідують один за одним ... Але, на жаль, знати про все неможливо.
Власне, саме для таких випадків, коли «хочеться свята», і була вигадана якоюсь геніальною людиною «Афіша Київ» – універсальна паличка-рятівничка для пошуку найцікавіших подій столиці.

Але їх так багато! Що ж обрати?


Сьогодні на просторах інтернету можна знайти чимало сайтів, що надають подібний контент. Але ж ми вже розпещені: нам подавай все швидко, чітко і зручно! Подати? Ловіть – портал ufest.in.ua.

Афіша емоцій – слоган, цілком відповідає проекту. Зовсім нещодавно сайт зазнав помітних перевтілень, ще більше розширив свій функціонал і наразі може похизуватися трендовим дизайном.

Що ж виділяє Ufest серед ряду аналогічних проектів?


1. Незмінна патріотичність. Контент сайту присвячений культурному, фестивальному та туристичному життю України і тільки України.



2. Найактуальніші новини. Відкриття нового пам'ятника? Несподівані висловлювання культурних діячів? Перейменування вулиць? Поява нових пам'яток? На Ufest про це вже знають. І менеджери проекту зовсім не жадібні: діляться інформацією сповна і дуже оперативно. Затримайтеся тут на пів годинки, погортайте стрічку і точно будете в курсі актуальних подій.

3. Регулярні добірки. Один з улюблених типів статей – добірки. Без щотижневих оглядів кращих заходів, наприклад, вже складно уявити собі початок тижня. Завжди цікаво почитати і різні ТОПи рекреаційного спрямування. Добірка замків або водоспадів України. Для чого гортати десятки сторінок Google, якщо вся інформація вже зручно зібрана в одному місці?

4. Система фільтрів. Якщо ви точно вирішили, що сьогодні час для культурного відпочинку в театрі, то дізнатися список вистав буде простіше простого: натисніть клавішу «Театральні вистави» у верхній частині екрану. Далі в календарі оберіть дату, а в лівій панелі – місто. Все просто і зручно.

Крім театральних вистав на сайті представлені рубрики «театр і кіно», «кулінарія», «пиво та вино», «танці», «музика», «історія», «етно», «мистецтво», «концерти», «спорт та екстрім»,«діти»,«дні міст» та «інші».

5. Чіткість формулювання. Як же складно іноді читати кілометрові тексти з дифірамбами заходу, коли тебе просто цікавить вартість входу або місце проведення. На Ufest же досить ознайомитися з інформацією у правій колонці сторінки івенту: дата, місце проведення (з можливістю побачити точку на карті) і ціна – найважливіші дані завжди під рукою!

Ну, і ще одна особливість, яку складно перейняти конкурентам – щира любов до своєї справи. Тут не просто говорять і розповідають про заходи і фестивальний рух, тут цим живуть, причому абсолютно кожен член команди.

Тому коли наступного разу у вас виникне питання «куди піти», йдіть на ufest.in.ua. Цікаві новини, рекреаційні точки, туризм та найактуальніші події культурного життя країни зібрані саме тут!





На правах реклами