Ми у Facebook
01.07.2018, 09:02

Вітаємо рівненських архітекторів з професійним святом

Щороку 1 липня українські архітектори та поціновувачі архітектурних шедеврів країни відзначають своє професійне свято – День архітектури України. Щиро вітаємо рівнян з цим святом!

Свято День архітектури України засновано у відповідності до Указу Президента в 1995 році. Святкування включають заходи, присвячені історії національної архітектури, її розвитку та гармонізації.

В указі Президента України № 456/95 від 17.06.1995 сказано: «Встановити День архітектури України, який відзначати щорічно 1 липня, - у Всесвітній день архітектури».

Щиро вітаємо і рівненських архітекторів з професійним святом! Бажаємо наснаги, творчості, натхнення та здійснення усіх амбітних планів.



З вітальною адресою архітекторам Рівного звернувся і заступник міського голови Рівного Віталій ГЕРМАН:

Новий час, нові умови роботи потребують від Вашої професії пошуку нових образів, нових наукових підходів і методів у творчості і роботі.

Від імені Рівненської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто вітаю Вас з професійним святом – Днем архітектури України!

Саме Ви розробляєте документацію, визначаєте територію, розміщуєте будівництво житлово-цивільних, виробничих та інших об'єктів, формуючи містобудівні ансамблі і ландшафтні комплекси, зони відпочинку та оздоровлення населення, зберігаючи при цьому пам'ятки архітектури і історії, в такий спосіб аби наше місто мало своє неповторне обличчя і було комфортним для життя.

Бажаємо зважати на інтереси громади, забезпечувати містобудівну діяльність на високому рівні, пишатися своїми досягненнями, прикрашати місто справами своїх рук.

Здоров'я Вам, наснаги, добробуту, впевненості у майбутньому, активної та плідної творчості, довголіття.





На правах реклами