Ми у Facebook
07.07.2018, 15:03

Чому чоловікам подобаються жінки у взутті на високому каблуці

Чому так багато чоловіків вважають жіноче взуття з високим каблуком сексуальним? Адже такі туфлі ускладнюють ходіння. Якщо носити їх щоденного протягом тривалого часу, можуть початися проблеми з ногами і спиною. Незважаючи на ці недоліки, жінки продовжують купувати такі туфлі, оскільки вони підвищують їхню привабливість для представників протилежної статі.
Ознайомитися з асортиментом найновіших моделей жіночого взуття від європейського бренду можна детальніше на сторінці каталогу. Тут ви знайдете товари на будь-який смак.

Секрети популярності високих каблуків


Ось чому жінки можуть виглядати більш привабливими, взувши туфлі на шпильці чи босоніжки на високій платформі:

• Підкреслено жіночні форми. Носіння високих каблуків змушує жінку трохи вигинати сідниці, щоб зберегти рівновагу. Все ж ноги знаходяться у трохи нестабільному положенні. Завдяки цьому живіть згладжується, його недоліки приховуються, а лінії сідниць стають більш підкресленими.
• Колихання стегнами. Рух – один з найголовніших факторів, які формують нашу привабливість в очах протилежної статі. На підсвідомому рівні широкі стегна асоціюються зі здоров’ям жінки та її здатністю до продовження роду. Жінка, яка носить високі каблуки, похитує стегнами інтенсивніше через особливості ходьби.
• Видовження ніг. Навіть якщо у вас немає легендарних «ніг від вух», високий каблук допомагає візуально видовжити їх. А через більше навантаження на ногу м’язи сильніше напружуються і додають привабливої округлості.
• Високий підйом стопи. Додаткове вигинання стопи також додає вам жіночності й привабливості.
• Стрункість. Каблуки допомагають жінці виглядати хоча б на кілька сантиметрів вищою. Звичайно, все залежить від особистого смаку чоловіка. Критерії привабливості з часом змінюються. Однак струнка жінка з гарною фігурою точно буде звертати на себе увагу.

Неодноразові дослідження показали, що більшість чоловіків у країнах Європи й Америки вважають жінок у туфлях на шпильках привабливими. Наприклад, один з експериментів провів французький дослідник Ніколя Геген. Він підготував жінок, одягнених однаково – в чорні костюми й білі сорочки. Єдиною відмінністю було взуття. Учасниць експерименту розділили на три категорії: з взуттям на плоскій підошві, на низькому і на високому каблуці. Опитування показали, що 83% чоловіків на вулиці назвали найбільш привабливими представниць саме третьої категорії.





На правах реклами