Ми у Facebook
11.07.2018, 15:01

Рівнянин отримав подяку від Прем’єр-міністра України

Фото з rv.gov.ua.

Почесну нагороду отримав Анатолій Гірак.
Рівнянин – відомий тренер східних бойових мистецтв – понад 30 років викладає карате і має власну дитячо-юнацьку спортивну школу. Він чи не єдиний в Україні, хто працює одразу у трьох стилях: годзю-рю, фудокан та шотокан.

Хто очолив Департамент соціального захисту населення Рівненської ОДА


Анатолій Гірак також є старшим викладачем кафедри теорії та методики фізичного виховання НУВГП, головою осередку Всеукраїнської громадської організації «Українська федерація карате» в області та автором численних наукових праць.

Нині поєднує викладацьку роботу в університеті і сам проводить заняття в залі. Його вихованці гідно репрезентують Рівненщину на всеукраїнських змаганнях. Наприклад, на чемпіонаті України з годзю-рю посіли 2 загальнокомандне місце та вибороли понад 20 медалей різного ґатунку.

Це не залишилось непоміченим на найвищому рівні, тож сьогодні голова облдержадміністрації Олексій Муляренко вручив йому подяку Прем’єр-міністра України.

«Я – патріот фізичної культури та спорту, - зазначив Анатолій Гірак, - усе, що з цим пов’язано, мені цікаво. Ці галузі пріоритетні для виховання здорового покоління, а тому в майбутньому здоровий спосіб життя буде більш популярний серед українців».

А поки що в приміщенні ДЮСШ №4 вже в листопаді планується вперше в історії Рівного провести Кубок України з годзю-рю карате. Цей намір озвучив Анатолій Гірак. В свою чергу, керівник ОДА запевнив, що надасть необхідну підтримку в організації змагань.

Анатолій Гірак також є суддею міжнародної категорії з годзю-рю. Залучається до суддівства міжнародних турнірів з даного виду спорту.

Власним життєвим прикладом тренер сприяє реалізації державної політики в галузі фізичної культури та спорту, утвердженню міжнародного спортивного престижу України в світовому співтоваристві.


Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА, rv.gov.ua





На правах реклами