Ми у Facebook
16.07.2018, 14:03

Як купити ідеальну дорожню сумку та валізу

Дорожня сумка або валіза - головні атрибути подорожей. Вони зберігають цінні речі свого власника в безпеці та допомагають зручно їх транспортувати. З кожним роком дорога вабить людей все більше.
Разом з цим, різноманітність сумок збільшується просто неймовірними темпами, передає магазин Естафета, де можно знайти будь які доржні сумки та валізи. Як же з цього асортименту підібрати ідеальний варіант?

Що практичніше: дорожня сумка чи валіза?


У першу чергу, потрібно визначитися з тим, що вам краще підійде: дорожня сумка або ж валіза. В обох варіантів є свої переваги. Так, чемодан зазвичай володіє твердим покриттям. Це гарантує повне збереження всіх речей всередині. Сумки м'якші, тому в них проблематично перевозити тендітні елементи. Але на сьогоднішній день більшість виробників розробляють сумки з міцним дном, що згладжує цю ситуацію. Мінусом валіз слід вважати те, що вони дуже габаритні. Деякі з них не зможуть вміститися у вузькі багажні відділення, на відміну від сумок.

Очевидно, дорожні сумки та валізи мають як позитивні, так і негативні риси. Тому, в основі вибору повинна знаходитися мета поїздки та спосіб, яким чином вона буде проходити.


Головні моменти у виборі


Вибираючи валізу на колесах або дорожню сумку, слід звертати увагу на кілька моментів. Серед них:

1. Розмір (габарити)

Розмір валізи безпосередньо залежить від кількості мандрівників і тривалості поїздки. Найбільш популярні такі варіанти валізи як:

• маленькі (до 45 літрів) - вони стануть в нагоді тим, хто їде наодинці на нетривалий період часу;
• середні (до 85 літрів) - зможуть вмістити потрібну кількість речей для 1-2 людей на пару тижнів;
• великі (більше 85 літрів) - підходять для тривалих поїздок всіх членів сім'ї.



2. Покриття та матеріали

Незалежно від того, сумка вам потрібна чи валіза, вони повинні надійно захищати ваші речі від негативного впливу навколишнього середовища. Саме тому, більшість виробників виготовляють дані атрибути подорожей з поліестеру або пластику. Ці матеріали відмінно запобігають проникненню вологи й оберігають внутрішній вміст від механічних пошкоджень.

Також, зараз в широкому спектрі представлені тканинні сумки та валізи. Вони є більш місткими і характеризуються низькою вартістю. Але у них є і недоліки. Такі моделі не вологостійкі і швидко втрачають свій первозданний вигляд під дією дощу або ультрафіолетового випромінювання.

3. Колеса

Більшість часу при подорожі сумка знаходиться в нерухомому стані (авто, поїзді і т.д.). Але все ж її необхідно переміщати. Якщо вага речей досить велика, то носитися з валізою буде абсолютно непросто. Тому, більшість людей віддають перевагу варіантам на колесах, які значно полегшують транспортування виробу і його вмісту. Найчастіше зустрічаються два варіанти сумок на колесах:

• з 2 колесами - відрізняються високою маневреністю, тому їх просто переміщати по будь яких поверхнях. Правда, при цьому, деяка частина навантаження буде на руки;
• з 4 колесами - майже повністю знімають тиск з рук під час руху, але можуть легко їхати тільки на рівних дорогах.

4. Ручка

Цей елемент будови сумки чудово допомагає в її переміщенні. Зазвичай ручки робляться висувними, завдяки чому вони не ламаються і не збільшують обсягів валізи. Під час вибору слід простежити, щоб ручка не була розхитаною, міцно перебувала в кріпленні, яке повинно заходити вглиб валізи і утримуватися за допомогою шурупів.

5. Зберігання

За збереження речей всередині валізи відповідають блискавки і замки. Необхідно ретельно простежити за тим, щоб вони були справними і легко закривалися. Зараз можно легко купити дорожню сумку в Україні, яка має кодовий замок. Це допоможе ще краще захистити вміст.



Звичайно, це не всі моменти, на які потрібно орієнтуватися при виборі сумки. Необхідно також враховувати кількість відділень аксесуара, додаткові кріплення та дизайн. Посилаючись на це, вдасться вибрати якісну валізу або сумку. Але де ж її придбати? Щоб купити валізи київ підходить на всі 100%. У серці нашої країни знаходиться кращий магазин Estafeta.com.ua. Цей спортивний інтернет магазин пропонує тільки міцні оригінальні моделі валіз і сумок від відомих брендів, які представлені у вражаючому розмаїтті.

Живіть з яскравими емоціями, беручи в незабутні подорожі найнадійніші дорожні сумки і валізи!







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ