Ми у Facebook
18.07.2018, 18:55

"Електронік": «Олімпійське літо продовжується»

Вже багато років поспіль дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Електронік-Рівне», який знаходиться в селі Кустин Рівненського району, є одним з найактивніших учасників фізкультурно-оздоровчого заходу для дітей «Олімпійське літо».
Ці змагання для відпочиваючих проводять працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Цього разу на лінію старту тут вийшли одразу вісімдесят дітей, які сформували вісім команд. Разом з вихователями вони прослухали інструктаж з техніки безпеки і правила проходження кожної дистанції. Особливу увагу організатори звернули на порушення правил, за кожне з яких нараховувалися штрафні секунди. Тому навіть та команда, яка фінішувала першою, не обов’язково мала найкращий фінальний час.

Загалом на кожен колектив очікувало по чотири командні естафети. Однією з найскладніших, але водночас і найцікавішою, для дітей виявилася естафета «Комбінована», де кожному учаснику довелося використати баскетбольний м’яч, скакалку та ракетку і м’ячик для настільного тенісу. Перемогу в цьому завданні, і у змаганнях загалом, здобула команда, яка назвалася «Манчестер Сіті». Трішки відстали від них колективи зі співзвучними назвами «Зоря» та «Зірка», які вибороли срібні та бронзові нагороди відповідно.

Також були визначені й найсильніші спортсмени індивідуального заліку. Ними стали Вознюк Яна, Паньов Максим і Тарасюк Ангеліна. Кожен з них по завершенні змагань отримав нагороди від організаторів, а колективи, які посіли призові місця, були відзначені спортивними призами.

За матеріалами - прес служби "Спорт для всіх"





На правах реклами