Ми у Facebook
22.07.2018, 13:05

4.5G від lifecell вже у Рівному: про переваги та унікальні акції

Технологія LTE Advanced Pro: 4.5G дозволить користуватись Інтернетом, який за своєю швидкістю складає конкуренцію домашньому і доступний всюди, де наявне покриття.
Для рівнян та гостей міста стане доступним зв’язок 4.5G від lifecell. Вже 21 липня можна буде взяти участь у промо-акції та отримати унікальні пропозиції для користування. А саме, 45 ГБ інтернет-трафіку в подарунок на 7 днів, 3 місяці безкоштовного користування музичним додатком fizy та 50 ГБ хмарного сховища lifebox  також на 3 місяці. Акція пройде 21 липня з 12 до 20.00 за адресою - вул. Соборна 61а і покладе початок роботи 4.5G мережі в Рівному в діапазоні 1800 МГц.



Кожен відвідувач зможе відчути переваги нового покоління Інтернету 4.5G від lifecell, зокрема:

у 5 разів вища швидкість завантаження (download), до 10 разів вища швидкість передачі даних (upload) та миттєва реакція сайтів та додатків у порівнянні з 3G. Мережа 4.5G розбудована на базі технології LTE Advanced Pro і є четвертим поколінням високошвидкісного мобільного Інтернету.

4.5G дозволить користувачам грати в онлайн-ігри будь-якої складності, швидше передавати дані, отримати досвід користування найкращими діджитал-сервісами, а для бізнес-користувачів відкриються нові можливості зручної віддаленої роботи.

Що потрібно мати, щоб отримати найшвидший мобільний інтернет в Україні? 


Вам необхідно мати SIM-карту з підтримкою стандарту 4G/LTE (USIM-карта) та смартфон з підтримкою 4G/LTE. Перевірити готовність вашого смартфону та SIM-карти до сприйняття мережі можна кількома способами. 1. Набрати номер *455# і натиснути кнопку виклику. 2. Зателефонувати за номером 5433 (безкоштовно). 3. Перевірити у мобільному додатку My lifecell або на сайті https://4g.lifecell.ua.



До слова, картка USIM не тільки підтримує стандарт 4G (LTE), а й має інші переваги. Серед них: більш високий ступінь безпеки та додаткові опції. Більший обсяг пам'яті робить її унікальною. Оскільки, у адресній книзі USIM можна зберігати до 500 контактів з розширеними даними: кількома номерами телефонів контакту та адресою електронної пошти.

Абоненти можуть самостійно обирати яким поколінням Інтернету користуватися в налаштуваннях смартфону. Для зручності абонентів lifecell не встановлюватиме окрему вартість трафіку 4.5G. Трафік 3G+ та 4.5G буде тарифікуватися за однаковими цінами.


Запровадження LTE-технології має важливий загальноукраїнський характер, адже сприяє зростанню ВВП країни та економічного успіху регіонів.



Щоб отримати такі прогресивні та унікальні пропозиції варто відвідати промоакцію та на власному досвіді переконатись у перевагах лідера нового покоління.


Детальнішу інформацію про тарифи та послуги можна отримати на сайті оператора: https://www.lifecell.ua





На правах реклами