Ми у Facebook
25.07.2018, 14:01

Офіційно: чому затримуються липневі пенсії й яка ситуація на Рівненщині

Фото Економічна правда

Пенсійний фонд України повідомив свою точку зору щодо виплат.
Як повідомляє прес-служба Пенсійного фонду України, зміщення графіку фінансування виплат зумовлено касовими розривами надходження єдиного соціального внеску.

З початку місяця на виплату пенсій спрямували 24,9 млрд. грн., зокрема 1,7 млрд. грн. протягом 24 липня.Виплату пенсій у поточному місяці, як повідомляють у Пенсійному фонді, забезпечать в повному обсязі.

Коли монетизують на Рівненщині «проїзні» пільги?


Натомість вчора, 24 липня, Укрпошта на своєму офіційному сайті повідомила про те, що працює у штатному режимі. Виплата за період з 4 по 20 липня здійснюється в повному обсязі.

Укрпошта запевнила, що своєчасно повідомлятиме клієнтів про відновлення фінансування та зміни в графіку виплати пенсій за період з 18 по 25 липня.

Для провайдерів запровадили нові норми


Що ж до Рівненщини, то за повідомленням Головного управління пенсійного фонду у Рівненській області, станом на 23 липня 2018 року виплату пенсій та грошової допомоги профінансували на 490,3 млн. грн. або 74,4 відсотка місячної потреби липня цього року.
Середній розмір пенсії станом на 01 липня 2018 року складає 2092,15 грн.

Довідка: Касовий розрив - тимчасова відсутність грошових коштів, необхідних для фінансування чергових бюджетних витрат (Вікіпедія).





На правах реклами