Ми у Facebook
25.07.2018, 14:51

На Рівненщині зловмисники залякували журналістів

Діяльність організованої злочинної групи, яку очолював кримінальний авторитет, була спрямована на дестабілізацію криміногенної ситуації в регіоні шляхом залякування окремих організацій та осіб.
Про це повідомив на прес-конференції т.в.о начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. Підпал інформаційної агенції журналістських розслідувань «Четверта влада» — спроба залякати працівників, які висвітлювали «незручні» для угрупування процеси.

«Організатор групи, 46-річний рівнянин, надавав виконавцям інформацію про об’єкти та фінансував усі витрати. Зокрема, затриманий 47-річний киянин отримав 2 тисячі доларів США для виконання замовлення», — зазначив Сергій Волков.

У Рівному підприємець, якого "застрелили" на ринку Дикого, виявився живим

Отримані кошти найманці витратили на купівлю зброї та автомобіля, на якому їх і затримали 17 липня у Рівному.

«У справі про умисне пошкодження майна журналіста, а саме підпал офісу «Четвертої влади», опізнано зловмисника, який 22 лютого увійшов до приміщення редакції, облив усе легкозаймистою речовиною та підпалив. Підозрюваний також визнав свою вину. Тривають слідчі дії та документування інших аналогічних злочинів», — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ