Ми у Facebook
02.08.2018, 13:00

«Олімпійське літо» завітало в Дубенський район

Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період та заходи в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» продовжують крокувати Рівненською областю.
Черговим місцем куди з програмою командних естафет та індивідуальних конкурсів завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради став міжгосподарський санаторно – оздоровчий комплекс «Берізка», який знаходиться в с. Молодаво Дубенського району.



Цього разу учасниками змагань стали шість команд, серед яких рівномірно розподілилися хлопці та дівчата, старші та зовсім юні учасники. Кожна естафета складалася з різних за своєю складністю завдань. До прикладу, під час виконання завдання «Влучний кидок», дітям потрібно було «змійкою» пройти встановлену дистанцію, при цьому балансуючи маленьким м’ячиком, який лежав на ракетці для бадмінтону. На фініші цим м’ячиком влучити у ціль і якомога швидше повернутися назад, аби передати естафету наступному товаришу по команді. Судді також враховували всі порушення правил та влучні кидки.

Найшвидшою була команда «Холідей», яка у всіх естафетах не мала рівних. Тому по завершенні заходу судді вручили їм заслужені нагороди від Відділення НОК України в Рівненській області. Також, не залишилися без своїх відзнак Грабовська Зоряна, Котловський Микола, Кохан Ірина та Опалак Дмитро, які перемогли в індивідуальних конкурсах. - повідомляє перс - служба "Спорт для всіх"





На правах реклами