Ми у Facebook
03.08.2018, 08:33

У Рівному борги із зарплатні погашають за графіком

Фото zakarpattya.net.ua.

Міська комісія з питань праці та заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях вживають заходи по погашенню заборгованості із виплати заробітної плати.
Станом на початок липня за інформацією Головного управління статистики у Рівненській області загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати становила 42963,5 тис. грн, у тому числі: працівникам економічно активних підприємств – 42787,2 тис. грн та суб’єктів господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом – 176,3 тис. грн.

В Україні стабілізується ситуація на ринку праці


Загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати у порівнянні з 01.06.2018 зменшилась на економічно активних підприємствах-боржниках міста на 4318,9 тис. грн.

Керівники підприємств-боржників розробили графіки погашення заборгованості із виплати заробітної плати, які знаходяться на постійному контролі міської комісії з питань праці та заробітної плати.

Затвердили нову форму розрахунку для оплати лікарняних


У 2018 році наслідок вжитих заходів керівники 6 підприємств-боржників погасили заборгованість із виплати заробітної плати на загальну суму 895,7 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської міської ради, city-adm.rv.ua.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ