Ми у Facebook
03.08.2018, 14:39

Де на Рівненщині учасники АТО можуть отримати землю

Оприлюднили перелік земельних ділянок.
На Рівненщині внесли зміни до переліку земельних ділянок, які зарезервовані для учасників АТО.

Після війни: список пільг для учасників АТО (+ІНФОГРАФІКА)

Наказом Головного управління Державного геокадастру у Рівненській області від 30.07.2018 № 132 внесено зміни в перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, які зарезервовані для надання у власність для ведення садівництва, особистого селянського господарства, учасникам антитерористичної операції та сім’ям загиблих.

На Рівненщині учасники АТО можуть пройти реабілітацію разом з рідними

Також внесли зміни у викопіювання з публічної кадастрової карти для передачі у власність для ведення індивідуального садівництва та особистого селянського господарства учасникам АТО та сім’ям загиблих в Рівненській області:

· Березнівськийрайон

· Володимирецькийрайон

· Гощанськийрайон

· Демидівськийрайон

· Дубенськийрайон

· Дубровицькийрайон

· Зарічненськийрайон

· Здолбунівськийрайон

· Корецькийрайон

· Костопільськийрайон

· Млинівськийрайон

· Острозький район

· Радивилівськийрайон

· Рівненскийрайон

· Рокитнівськийрайон

· Сарненськийрайон



3 тисячі земельних ділянок, загальною площею 862,11 га, отримали у Рівненській області у власність військовослужбовці, правоохоронці, добровольці і члени сімей загиблих із початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками.

З них : 674 земельні ділянки загальною площею 631,84 га – для ведення особистого селянського господарства та 2326 земельних ділянок загальною площею 230,27 га – для індивідуального садівництва.

Повиний перелік земельних ділянок можна побачити за посиланням: http://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/news/detail/53771.htm





На правах реклами