Ми у Facebook
03.08.2018, 18:52

Улюблене село прибульців: у цьому населеному пункті не раз бачили зелених інопланетян

Фото phantomsandmonsters.com

У Люблінському воєводстві Польщі, недалеко від міста Ополе-Любельське, є невелике село Емільцін, в якому інопланетяни побували вже двічі.
І не просто побували, а, так би мовити, серйозно відзначилися тут. Настільки, що навіть поставили пам'ятник на їхню честь, повідомляє “Телекритика.інфо” з посиланням на Esoreiter.

Перше відвідування датується травнем 1978 року. Рано-вранці погожого весняного дня 71-річний селянин пан Вольський їхав на гужовій підводі звичним шляхом, як раптом помітив двох дивно одягнених людей – в темних комбінезонах. Незнайомці були невисокого зросту, не більше півтора метра. Коли візок Яна порівнялася з ними, вони легко (без запрошення) заскочили на неї і стали жестами показувати селянинові, щоб він їхав туди-то.

Фото phantomsandmonsters.com
Фото phantomsandmonsters.com


Пізніше, розповідаючи все це фахівцю з вивчення НЛО, уфологу Збігнєву Блані, який проводив розслідування цієї події (звіт опублікований у журналі “Пшекруй”, 1978 рік), Ян Вольський з подивом згадає, що він чомусь підкорився незнайомцям беззаперечно, немов вони його причарували. Можливо, своїм виглядом, тому що обличчя у них були зелені й очі у вузькі, як у китайців.

Фото phantomsandmonsters.com
Фото phantomsandmonsters.com


Незнайомці привели віз до якогось дивного “автобуса”, який ширяв над верхівками беріз. За допомогою “платформи на мотузочках” Яна підняли в цей автобус, який був майже порожнім (ані приладів управління, ані жодних кабін чи відсіків), навіть без вікон, обстежили за допомогою загадкового приладу у вигляді двох тарілочок, спробували пригостити дивною їжею у вигляді бурульок (селянин відмовився), а потім відпустили.

Повернувшись в село, Ян повідомив про те, що трапилося, своїм синам, які негайно ж поїхали дивитися на “літаючий автобус”. Однак його вже не було, лише сліди на прим'ятій траві та дивні стежки, які розбіглися в різні боки. Однак НЛО в це день бачила ще одна людина – шестирічний хлопчик Адась з сусіднього обійстя, який в цей час грав у дворі.
З його слів виходило, що дивний літак летів повільно й дуже низько, і в відчинені чи то двері, то чи вікно на хлопчика дивився “військовий з зеленим обличчям”...

У 2005 році, коли про прибульців стали говорити вже у відкриту, не боячись переслідувань з боку влади і того, що тебе вважатимуть за божевільного, в селі Емільцін поставили навіть пам'ятник на честь цього випадку. Напис на монументі говорить, що в травні 1978 року тут приземлився НЛО, але істина ця повинна здивувати жителів в майбутньому.

І вона насправді здивувала, щоправда, не мешканців Емільціна, а туристів, які у лісі поблизу цього села натрапили в 2016 році на загадкове НЛО, навколо якого метушилися прибульці. Ця зустріч не була настільки дружньою, як у випадку з Яном Вольським, зате сучасні технічні засоби дозволили очевидцям все це зняти на вражаюче відео. Воно викликало не просто великий інтерес у користувачів інтернету, а й безліч коментарів, деякі з яких вражають не менше, ніж сам ролик, пише newsyou.info...

Більше інформації - в газеті "ОГО". Свіжий номер рівненського інформаційно-рекламного тижневика "ОГО" можна придбати у кіосках та у приватних розповсюджувачів, передплатити, а також прочитати онлайн версію на нашому порталі ОГО.

Щоб прочитати онлайн версію (PDF версію) останнього номера газети "ОГО", перейдіть ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ