Ми у Facebook
04.08.2018, 14:16

На НТН стартує новий сезон програми «Україна вражає» (+ФОТО)

Велика телеподорож починається вже в цю неділю, 5 серпня.
У неділю, 5 серпня, о 8:00 НТН починає показ нового сезону тревел-шоу «Україна вражає». Ведуча Валерія Микульська розповість і покаже, як цікаво, смачно і пізнавально можна провести вихідні в незвичайних, загадкових та мальовничих містах і селах України. Перший випуск нового сезону буде присвячено перлині біля моря, улюбленої багатьма українцями Одесі.



«Україна вражає» – справжній туристичний путівник по нашій улюбленій країні. Телеглядачі разом зі знімальною групою і Валерією Мікульською побували на українських Мальдівах і в ведмежому заповіднику, «Каньйоні диявола» на Миколаївщині та українському Мертвому морі, в селі майстрів, кар'єрному туристичному оазисі під Коростишевом та інших легендарних куточках України. В новому сезоні програма розповість про найцікавіші, насичені маршрути вихідного дня в межах країни. Дорога, історія, традиції, розваги, природа, ночівля, традиційні місцеві страви – команда програми перевірить на собі, чи можливо встигнути за одні вихідні випробувати всі види відпочинку.









«Вам більше не доведеться ламати голову, як цікаво провести вікенд, – обіцяє ведуча Валерія Микульська. – Новий сезон програми «Україна вражає» – справжній наочний посібник, як для початківця, так і для досвідченого туриста. Ви дізнаєтеся, як побачити максимум цікавих і вражаючих місць всього за два дні, де заночувати і де смачно поїсти. Ми обов'язково поділимося з глядачами практичними порадами, які не знайдеш у туристичних буклетах і на форумах. Велика телеподорож починається вже в цю неділю, 5 серпня!»








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ