Ми у Facebook
06.08.2018, 16:00

Які ціни на квартири в рівненських будинках (+ Інфографіка)

Фото з Інтернету

За інформацією, наданою агентствами нерухомості, багато покупців обирають житло з ремонтом. Інвестори з невеликим бюджетом купують квартири з чорновою обробкою.
Покупці віддають перевагу будинкам, розташованим біля об'єктів соціальної та розважальної інфраструктури. Близько 60% інвесторів цікавляться квартирами для себе, а 40% - для здачі в оренду.

У Рівному власники поступаються при продажу житла. Така знижка дорівнює в середньому 3% від вартості квартири. При ціні, що відповідає стартовій ринковій, експозиція триває 2-3 місяці. Коли вартість житла завищена, продаж займає півроку. Власнику необхідно час, щоб усвідомити реальну ринкову ціну об'єкта і знизити її.

Інфографіка domik.ua перекладена ОГО
Інфографіка domik.ua перекладена ОГО


Інфографіка відображає середні ціни на покупку житла в багатоквартирних будинках старої споруди Рівного. Насправді дані можуть відрізнятися, так як залежать від конкретної площі та місця розташування об'єкта.

Купити однокімнатну квартиру в центрі міста можна за $ 17000- $ 18000.

Двокімнатне житло в багатоквартирних будинках старого житлового фонду, розташованих в прицентральних районах Рівного, можна придбати за $ 18000- $ 19000.

Трикімнатні квартири на околиці продаються в середньому за $ 19000- $ 20000.

Для порівняння, купити однокімнатне житло в багатоквартирних будинках старої споруди в центрі Житомира можна за $ 16000- $ 16500.

Експерти стверджують, що більшість інвесторів цікавляться квартирами в багатоквартирних будинках, розташованих в центральній частині Рівного. Мінімальний купівельний попит спрямований на житло в Ювілейному районі міста.

За матеріалами domik.ua






На правах реклами